REPREZENTANT ENERGETIX ROMANIA
DETOXAMIN BASIC - MEGAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TMA PRIN NANOTECHNOLOGIE - ANTIOXIDANT NATURAL 100%
RECOMANDARI Dr. SLAVKO IVKOVIC
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX
MAGNOFLEX SILVER - BANDAJE MAGNETICE TERAPEUTICE CU FIR DE ARGINT
E-FLEX - ANTIOXIDANTI  100% NATURAL
ALKALINE WATER ENERGY NANO FLASK - PRODUCE APA ALCALINA IONIZATA 
 
 Official Website TERAPIA-ROMANIA.RO REPREZENTANT  ENERGETIX ROMANIA
 
CUM SE FACE DETOXIFIEREA POTRIVITA A ORGANISMULUI  CU MEGAMIN /DETOXAMIN ?

 

 
Dr. SLAVKO IVKOVIC
Specialist in medicina interna Internist nefrolog
Seatle, SUA, 2003
 
Congresul american pe tema stresului oxidativ
"Stresul oxidativ in diabet"
 
Anahem, California, SUA, 2005
Congresul mondial de nanotehnologie si aplicatii ale nanotehnologiei in medicina:
"Efectul TMAZ asupra cailor de transmitere a semnalului de moarte programata a celulelor"
 

Toate produsele Megamin /DETOXAMIN  sunt caracterizate de urmatoarele efecte:
■ Absorbtia toxinelor pe toata suprafata pielii si/sau a organelor interne
■ Absorbtia si neutralizarea radicalilor liberi
■ Sustinerea energetica a organismului, prin imbunatatirea starii energetice la nivel celular, prin donarea de electroni si prin modificarea sarcinii electrostatice a membranei celulare
■ Influenta pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si,interleukinei, care duce la echilibrarea sistemului imunitar.(detalii.....)

 
 
Când avem nevoie de curăţire internă?
 
Dacă este pentru prima dată când sun­teţi puşi faţă în faţă cu aceste informaţii vitale, atunci probabil că încă nu ne-am pus următoarea întrebare: Sunt curat pe dinăuntru? Cu siguranţă că aveţi grijă de igiena exterioară: faceţi duş, vă spă­laţi pe dinţi şi vă îngrijiţi părul zilnic, dar cum vă curăţaţi pe dinăuntru? în această lume modernă şi toxică, curăţirea perio­dică a colonului nostru ("canalul colector" al organismului), ficatului cât şi a altor or­gane, ar trebui să devină un fapt al vieţii. Exact la fel cum unei maşini trebuie să i se schimbe periodic uleiul.
Cum ştim când este timpul să ne elibe­răm organismul de toxinele acumulate, de paraziţi şi alte depuneri? Dacă expe­rimentaţi una sau mai multe din simp-tomele următoare, atunci este vremea unei curăţiri interne:
• Oboseala şi lipsa de energie
• Meteorism, gaze & balonare
• Exces în greutate
• Alergie la unele mâncăruri
• Indigestie
• Iritabilitate, indispoziţie
• Respiraţie urât mirositoaresi scaun mirositor
• Paraziţi
• Răceli frecvente
• Dureri de cap frecvente
• Constipaţie cronică
• Sindromul Colonului Iritabil (SCI)
■ Burtă proeminentă
• Pofta exgerată pentru unele mâncăruri
• Probleme ale pielii, erupţii, etc.
• Gust de metal în gură
• Hemoroizi
• Infecţie cu Candida

Cum se face detoxifierea  potrivită?

 
Cu o doză de 6-10 capsule pe zi de  Detoxamin pe o  perioadă de trei luni, după care pentru întreţinere trei pe zi.
Combinat cu IMMUNE POWER DRINK se îmbunătăţesc funcţiile aparatului digestiv, ficatului, pancreasului, apara­tului uro-genital, creierului, ţesuturilor, în esenţă a întregului organism şi să prevină formarea de noi depuneri.
Nu cred că există întâmplări în viaţă şi d-voastră a-ţi găsit produsele Detoxamin Sanovita Energetix  cu un scop, căutând răspunsul la una din aceste întrebări:
• Cum pot avea scaun regulat aşa încât să nu fie nevoie să petrec mult timp la toaletă chinuit o dată, de două ori pe săptămână?
• Cum pot scăpa de nesiguranţa şi du­rerea mişcărilor intestinale cauzate de SCI şi cum pot avea un mod de viaţă mai relaxat?
• Cum pot scăpa de durerile cauzate de gaze şi de jenantele balonări?
• De ce nu pot slăbi deloc deşi încerc să mănânc sănătos şi să fac sport re­gulat?
• Cum aş putea face să am burta mai plată?
• De ce mă simt atât de vlăguit şi obosit tot timpul?
• Cum pot scăpa de aciditate, hemoro­izi, acnee, dureri de cap etc?
Trebuie să scăpăm de toxine! Şi trebuie să o facem acum!
"Moartea începe în Colon"
 
Probabil până acum nu aţi mai auzit aşa ceva, acesta fiind literalmente cel mai murdar secret. Aşa cum pe bună dreptate scrie Vegetarian Times: "Dintre toate subiectele de conversaţie, problemele legate de intestine se află cel mai probabil pe ultimul loc în lista majorităţii oamenilor. Să privim lucrurile pe faţă: Sindromul Colonului Iritabil, constipaţia, gazele, diverticuloza, cancerul de colon sunt pur şi simplu subiecte despre care nu ne place să vorbim. Totuşi o zicală veche spune că: moartea începe în colon. Nu vă vine să credeţi? întrebaţi orice medic legist. Autopsi­ile deseori dezvăluie colonuri care sunt până la 80% încărcate cu depuneri şi reziduuri."
- Vegetarian Times, Martie, 1998
Mărturii şi Fotografii
 
Bine ai venit în interiorul colonului tău (da în interiorul colonului majorităţii oamenilor!!!).
Da, materia aceasta ESTE în corpul tău... (dacă nu cumva ai trăit toata viaţa în paradis!!) Mulţi oameni cred (şi au dreptate) că existenţa acestei materii în corpul tău este motivul principal pentru care nu eşti atât de sănătos şi fericit precum natura a intenţionat să fii.

                                                                

 

Micuţa Bea a fost un copil sănătos până la vârsta de 2 ani când, toamna, familia a considerat că este nevoie să meargă la grădiniţă.
Deşi, vaccinată complect, conform schemelor actuale europene, la câteva zile după intrarea în colectivitate a fost nevoie să se prezinte la consultaţie pentru febră mare, răguşeală şi tuse. Sfârşitul de toamnă şi iarna au venit cu frecvente episoade de infecţii de căi respi­ratorii care prin repetiţie au adus familia la disperare. A fost începutul lui ianuarie, când după vacanţa de sărbători, fetiţa era complect vindecată şi am decis, împreună cu părinţii, că ar fi momentul potrivit de a începe administrarea siropului IPOD cu scopul de a creşte rezistenţa la infecţii a copilului.
Bea a luat siropul cu plăcere la "concurenţă" cu tatăl ei, care deşi activ profesional, călătorind şi venind în contact cu multă lume, a reuşit şi el să treacă peste sezonul rece fără nici cea mai mică răceală. Au trecut trei luni bune pana a fost nevoie sa ne vedem din nou. Dar de aceasta data forma de boala era mult mai blânda, fara mult temuta febra.
Am convenit ca de la inceputul lunii sep­tembrie sa reluam cura de IPOD cu car­acter preventiv pentru toamna ce va veni.
Dr. N. M, Mures
 
Cu ocazia unei reuniuni profesionale am aflat de suferinţa de coloana a unei colege. Problema era complexa si, in urma cu doi ani, specialiştii au făcut indi­caţia de operaţie. Nicicând insa nu a găsit momentul potrivit, erau veşnic alte si alte priorităţi . Durerile de spate erau foarte puternice dimineaţa, la primele mişcări. In ciuda tratamentului medicamentos corect, dura zilnic cam o ora si jumătate pana cu mişcări lent progresive si masaj se ,,in-calzeau" articulaţiile si putea pune piciorul jos in siguranţa.
Durerea ce pornea din spate, zona taliei si cobora de-a lungul coapsei si gambei pana in talpa, insa persista toata ziua , la fiecare pas.
M-am bucurat sa-i pot oferi o soluţie pen­tru alinarea suferinţei ei si i-am povestit despre efectele si rezultatele personale pozitive obţinute cu centura magnetica de spate.După doua trei nopţi de dormit cu cen­tura a observat primele efecte. După doua săptămâni a mai dorit doua bandaje pentru o ruda si o prietena. După trei luni durata de „incalzire" si durerile la primele mişcări erau semnificativ diminuate câş­tigând si la durata si calitatea somnului . Medicamentele nu au mai fost necesare sub nici o forma .La sase luni de purtare nocturna nu mai prezintă nici un fel de probleme...dar nu renunţa la bandaje...in scimb a renunţat definitiv la operaţie!
Dr. N.M., BUCURESTI
 
Pacienta F.S., 51 ani, operata in clinica de chirurgie oncologica Timişoara pt.Tumora mamara;se practica excizia tumorii,iar la ex . anatomo-patologic (biopsie) se pune dg de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientata spre Institutul Oncologic Cluj-Napoca unde este pusa pe chimi­oterapie, iar peste 3 luni se practica op­eraţia radicala (mastectomia totala cu evidare axilara; am introdus megaminul ca si adjuvant al chimioterapiei in doza de 20caps/zi, fractionate in 5 prize zilnice imediat după confirmarea diagnosticului; surprinzator,adenopatia axilara s-a remis in timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reacţiile adverse specifice chi­mioterapiei (greaţa, vărsaturi, stomatita, inapetenta, astenie, anemie), cu excepţia căderii parului.tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la ex bioptic al operaţiei s-a con­statat ca, ganglionii axilari nu erau afectaţi, iar la nivelul sânului au fost depistate doar relicve de celule tumorale.fara semne de invazie limfatica a tumorii;la 3 luni de la operaţie toate analizele efectuate au fost in limite normale; s-a intrerupt chimiotera-pia, dar a continuat cu megamin in doza de 10cps/zi,pina la implinirea unui an de la inceperii tratamentului cu megamin;pina luna trecuta a mai luat cite 6 cps/zi,dar intenţionează sa renunţe la megamin pt ca se considera vindecata, desi sfatul meu a fost sa continue cu aceasta doza toata viata; oricum medicii pot doar sfătui bonavuljdecizia este in final al acestuia din urma!
Dr. R .M.
 
DI.G.P, 61 ani, diagnosticat cu cancer tiroidian si având deasemenea diabet de peste 5ani cu o valoare a glicemiei de 250, valoare care cu tratamentul specific nu a putut fi redusa, in urma tratamentu­lui cu megamin 10 capsule pe zi timp de 60 zile, asociat cu apa magnetizata (21 pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generala a persoanei a fost foarte buna având in vedere ca perioada de admin­istrare a megaminului a coincis cu perioada post chimiopterapie, care se cunoaşte este o perioada cu multe tulburări in organism (anemii, depresii, căderea parului, inape­tenta). Medicul curant a ranas impresionat de acţiunea benefica a megaminului, reco­mandarea fiind in continuare de a păstra o doza de intretinere de 6 caps pe zi.
Dl. l. N., psihopedagog special,Timişoara
 
D-na D.A. 74 ani, persoana cu probleme psihice, imobilizata la pat, din care cauza a făcut o escara profunda si intinsa in zona lombaro-sacrata. După aproximativ 50-60 de zile de asociere pudra megamin local si cate 6caps megamin pe zi, escara s-a ameliorat foarte mult, fiind de mărimea unei unghii acum. Pudra Megamin, are o acţiune antioxidanta, detoxifianta si imu-nostimulatoare, nanoparticulele vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regen­erarea accelerata a celulelor. In uniunea europeana, pudra megamin este deja in-registrata ca si preparat medicinal si este folosit ca atare la la scara larga.
Dl. l.N., psihopedagog special,Timişoara
 
 
D-na E. G., 61 ani, diagnosticata cu osteoporoza(gr.avansat), colesterol foarte mare-390, probleme hepatice ca urmare a unei hepatite din tinereţe si anevrism.timp de 3luni a avut un tratament cu megamin si imunne powerdrinkastfekluna 1-10 tablete pe zi,luna 2 -6 tablete pe zi, luna 3 -6 tablete pe zi, 3 capacele de imunne power pe zi.apa magnetizata,doarme pe salteaua magnetica. După sase luni rezultatul este următorul: osteoporoza ameliorata pana la stadiul incipient.colesterolul 260,valorile hepatice in limite normale iar anevrismul a dispărut.
 
M.D. - Craiova, 59 ani, diagnosticat cu TBC pulmonar in 2001, apoi glomerulonefrita cronica, faza finala, trecut pe dializa.De 6 ani am facut dializa, iar in iunie 2007 am fost diagnosticat si cu ciroza, hepatita b si c, lichid in abdomen, burta foarte mare, ca o femeie in 9 luni. Starea mea era foarte grava, slabisem foarte mult, medicii nu-mi mai dadeau nici o sansa de a trai, aveam tensiune 25, am fost internat in doua randuri la interval de 2 luni in spital pentru a primi sange, in total 10 pungi, si cu toate astea nu mai puteam sa merg nici doi pasi.
Am avut noroc sa aud de MEGAMIN in luna august 2007 si am inceput tratamentul. Am luat cate 15 capsule pe zi. Am obtinut un rezultat surprinzator, dupa 30 de zile lichidul din burta disparuse aproape total si nu a mai fost nevoie sa ma internez si sa primesc singe din nou. Am continuat tratamentul cu MEGAMIM si am constatat ca durerile din stomac disparusera. am inceput sa iau in greutate, ma simteam mai bine, ma puteam deplasa din nou. Am renuntat treptat si la toate medicamentele pe care le luam pentru diversele boli cu care sunt diagnosticat. Tensiunea s-a reglat, analizele de ficat au iesit bune, hemoglobina a crescut de la 4 la 12, lichid nu am mai facut. Am fost norocos sa aud de MEGAMIN si-l recomand la toti bolnavii. Este intr-adevar extraordinar, o minune dumnezeiasca.

Ma numesc D. A., sunt din Suceava si activez in cadrul companiei "Energetix" de aproape 3 ani. De capsulele Megamin m-am agatat cu disperare avand-o pe mama, in varsta de 58 ani, bolnava de cancer de col uterin, inoperabil, stadiul 3 B. Cu o doza intensiva de Megamin si radioterapie i s-a retras tumoarea in 3 luni de zile. S-au implinit 2 ani de cand mama mea este bine si ia in continuare capsulele in doza de preventie. Un alt caz, de ciroza lichida avansata complicata si cu un icter, in care medicii au trimis bolnavul (33 ani) acasa fara sanse de supravietuire, si-a revenit spectaculos. Primul meu gand, atunci cand l-am vazut, a fost ca e prea tarziu sa mai ajute Megaminul. Dar familia a fost hotarata sa incerce si rezultatul s-a vazut. O alta persoana (70 ani) cu dese crize de epilepsie, cu ajutorul Megaminului le-a rarit considerabil. Efecte extraordinare am vazut si in cancerul de stomac, in care capsulele au fost asociate cu IPOD-ul, persoana respectiva diagnosticata si cu diabet renuntand si la insulina. In cazul unei persoane (48 ani) cu cardiopatie ischemica s-a renuntat la tratamentul pe care-l lua de 15 ani in urma consumului de Megamin.
Persoane cu hepatita C si-au tratat organele afectate de virus si au adus analizele in limite normale (TGO, TGP) cu ajutorul Megaminului. In cazul ulcerului varicos s-a folosit pudra Megamin pe marginile ranei, aceasta inchizandu-se treptat. Cazurile rezolvate sau imbunatatite sunt multe dar v-am prezentat doar cateva mai grave, vrand sa precizez ca efectele Megaminului s-au facut simtite atat asupra celor aflati in cazuri fara iesire cat si asupra celor ce luau doze de preventie. Aveti incredere in produsele Megamin!!!

Ma numesc O.S. si locuiesc in orasul Sibiu! Pe 22 Aprilie 2002, la varsta de 16 ani, baiatul meu de 16 ani a fost diagnosticat cu PSORIAZIS VULGAR. In acel an a fost internat in spital la sectia dermatologie Sibiu timp de 44 zile, timp in care a fost supus unui tratament cu diferiti unguenti fara nici un rezultat! Dupa ce a iesit din spital i-a prescris medicul Neotigason de10mg/2tb./zi. Acest medicament l-a luat timp de 5 luni, pielea s-a curatat frumos, insa nu a durat 1 luna dupa intrerupere si boala a recidivat. Acest medicament are foarte multe contraindicatii si este foarte periculos.
Baiatul meu are acum 22 de ani si de cand a aparut boala, am comsultat multi medici, am incercat multe preparate, insa fara nici un rezultat! Dna. Veronica Popa mi-a recomandat produsul natural MEGAMIN tablete, sarea de baie si pudra pentru piele din aceeasi gama. Am inceput din 20 Iunie 2008 sa-i administrez baiatului meu 6 tablete Megamin/zi timp de 3 luni, reducand pe urma la 4tb./zi. Baie cu sarea de baie Megamin(4 lingurite) de 2 ori pe saptamana, reducand la numai o data pe saptamana. Sunt foarte multumita de acest preparat mai ales ca este naturist si pielea arata ca inainte de a aparea boala. Pentru aceasta ii multumesc prietenei mele Veronica!

Dragi prieteni, daca imi permiteti v-as retine atentia doar pentru cateva clipe asupra faptului ca eu, A.U.(Focsani), din momentul cunoasterii produsului (revolutionar, dupa parerea mea) MEGAMIN, am trait o adevarata revelatie!
Am folosit timp de 8 saptamani acest produs deoarece sufar de: diabet zaharat timp 2 in evolutie de 26 de ani complicat cu: polineuropatie diabetica retinopatie diabetica stadiul II, poliartrita reumatoida stadiul III, hipotiroidism, sindrom dislipeneic sever, arteriopatie diabetica, sechele post AVC ischemic, colecistita cronica litiazica operata, adenocarcinom uterin operat, spondiloza cervicala, discopatie lombara, coxartroza bilateral, osteoporoza, psoriazis.
Pentru toate aceste afectiuni, va rog sa ma credeti, am facut tot felul de tratamente indicate si din cele 21363 zile cate au trecut de cand m-am nascut cele 240 de zile cat a durat tratamentul cu MEGAMIN au fost pentru mine pline de sperante si iata unde am ajuns: glicemia imi este aproape in limite normale pentru un diabetic, durerile neuropate s-au diminuat simtitor, poliartrita reumatoida a stagnat in evolutie, durerile osoase si articulare sunt suportabile, pot sa fac miscari din solduri cu mai multa usurinta, pot chiar si sa dansez, digestia este mult mai eficienta si in general toata starea mea de sanatate deficitara la data inceperii tratamentului (probata cu documente medicale), acum s-a imbunatatit simtitor. Doresc sa mentionez ca nu am renuntat in totalitate la tratamentul clasic, ci doar am diminuat dozele. Acum fac tratament de intretinere cu doar 3 capsule de MEGAMIN pe zi.

Ma numesc S. D. - Constanta, am functia de asistent medical si practic cu succes presopunctura din anul 1994. In lunga mea colaborarea cu pacientii mei am intalnit foarte multe cazuri de boala care cu ajutorul terapiei mele s-au vindecat si ameliorat spectaculos. De 2 ani de cand a aparut Megaminul am recomandat cu succes acest produs pe o serie de paciente cu diverse afectiuni, fie preventiv, acestea intelegand ce rol au radicalii liberi in organism. O sa mentionez cateva cazuri speciale mai jos de care sunt convinsa ca Megaminul a avut un rol esential in tratarea pacientilor mei:
 • D-na C. M., o prietena a mea care a luat Megaminul pentru osteoporoza. La inceput a avut 2.5 iar dupa 6 luni de Megamin a ajuns la 1.5. A mers pe tratament de 12 capsule pe zi. Acum ia in continuare, preventiv.
 • Un alt pacient a luat timp de 6 luni cate 12 pastile pe zi pentru o durere arteriala su un diabet. Dupa 6 luni au disparut durerile arteriale si stupoare, diabetul scade la valoarea de 95 fara regim alimentar.
 • Cel mai important este cazul unui pacient de 78 de ani diagnosticat cu 20 de ani in urma cu un diabet de 200 si o tumoara pe plamani de marimea unei prune. A luat o doza mare de 20 de pastile pe zi si dupa 3 luni glicemia scade la 150, iar tumoarea se reduce la nivelul unei alune. Dupa alte 3 luni tumoarea a devenit si mai mica dar nu dispare in intregime, iar glicemia ajunge la 110-120. In prezent continua cu 16 tablete pe zi. Atat vreau sa va spun ca va recomand cu mana pe inima Megaminul care luat in dozele necesare "tine medicul departe"!
 
D-na S. E. - Galati, in varsta de 64 de ani, a descoperit tarziu care are hepatita C si era in faza accentuata (nu se mai ridica din pat).A inceput tratamentul cu MEGAMIN, neincrezatoare la inceput, cu cate 6 capsule pe zi si dupa o saptamana de tratament a reusit sa se ridice din pat si sa-i revina pofta de mancare. Vazand acest lucru a marit doza la 10 capsule pe zi, ajungand la 16 capsule pe zi. Astazi se bucura de o viata normala si pe aceasta cale ii multumeste doamnei Serea Frosa, sponsorul ei, care s-a gandit in acele momentele grele la dansa.

Dr B. V.- Medic de familie Barlad. Va prezint doar 3 cazuri V. N. 55 ani, cancer la san, operata de cu 15 ani in urma, in prezent metastaze osoase.
Sub chimioterapie nu s-a observat regres. Dupa 1 an de consum de Megamin s-a observat remisia metastazelor si stare generala foarte buna T. I.M. 49 ani, barbat, diabet zaharat, insulino-dependent, polineuropatie, tromboflebita cu edeme la ambele gambe, rani deschise pe degetele de la picoare
Dupa consum de Megamin 1 flacon pe luna: rani inchise, cantitatea de insulina s-a redus la jumatate iar edemele s-au retras retras. Stare generala buna B. S. 56 ani, Femeie, diabet zaharat; dupa tratament cu Megamin glicemia s-a redus la parametri normali si dupa 6 luni de la intreruperea consumului de Megamin analizele medicale au iesit in limitele normale ca si cum nu ar fi avut diabet niciodata.

Dr. R. D., Orsova - Pacienta F.S., 51 ani, operata in clinica de chirurgie oncologica Timisoara pentru tumoara mamara; se practica excizia tumorii, iar la ex. anatomo-patalogic (biopsie) se pune diagnosticul de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientata spre institutul oncologic Cluj Napoca unde este pusa pe chinioterapie, iar peste trei luni se practica operatia radicala (mastectomia totala cu evidare axilara; am introdus megaminul ca si adjuvant al chimioterapiei in doza de 20 capsule pe zi, fractionate in 5 prize zilnice imediat dupa confirmarea diagnosticului; surprinzator, adenopatia axilara s-a remis in timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reactiile adverse specifice chimioterapiei (greata, varsaturi, stomatita, inapetenta, astenie, anemie), cu exceptia caderii parului. Tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la examenul bioptic al operatiei s-a constatat ca ganglionii axilari nu erau afectati, iar la nivelul sanilor au fost depistate doar relicve de celule tumorale, fara semne de invazie limfatica a tumorii; la trei luni de la operatie toate analizele efectuate au fost in limite normale; s-a intrerupt chimioterapia dar a continuat cu megamin in doza de 10 capsule pe zi, pana la implinirea uni an de la inceperea tratamentului cu megamin; pana luna trecuta a mai luat cate 6 capsule pe zi dar intentioneaza sa renunte la megamin pentru ca se considera vindecata, desi sfatul meu a fost sa continue cu aceasta doza toata viata; oricum medicii pot doar sfatui bolnavul; decizia este in final al acestuia din urma!

 Dr. Ion. N., psihopedagog special, Timisoara

 • Domnul G.P. , 61 ani, diagnosticat cu cancer tiroidian si avand de asemenea diabet de peste 5 ani cu o valoare a glicemiei de 250, valoare care cu tratamentul specific nu a putut fi redusa , in urma tratamentului cu megamin 10 capsule pe zi timp de 60 de zile, asociat cu apa magnetizata (2 litri pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generala a persoanei a fost foarte buna avand in vedere ca perioada de pastrare a megaminului a coincins cu perioada post chimioterapiei, care se cunoaste este o perioada cu multe tulburari in organism (anemii, depresii, caderea parului, inapetenta). Medicul curant a ramas impresionat de actiunea benefica a megaminului, recomandarea fiind in continuare de a pastra o doza de intretinere de 6 capsule pe zi.
 • D-na D.A. 74 ani, persoana cu probleme psihice, imobilizata la pat, din care cauza a facut o escara profunda, si intinsa in zona lombaro-sacrata. Dupa aproximativ 50-60 de zile de asociere pudra magamin local si cate 60capsule pe zi , escara s-a ameliorat foarte mult, fiind de marimea unei unghii acum. Pudra megamin, are o actiune antioxidanta, detoxifianta si imunostimulatoare, nanoparticulele vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. In Uniunea Europeana, pudra megamin este deja inregistrata ca si preparat medicinal si este folosit ca atare la scara larga.

B.A., Valenii de Munte - D-na E. M, 61 ani, diagnosticata cu osteoporoza (grad avansat), colesterol foarte mare-390, probleme hepatice ca urmare a unei hepatite din tinerete si anevrism. Timp de 3 luni a avut un tratament cu megamin si imunne power drink astfel: luna1 -10 tablete pe zi, luna 2 -6 tablete pe zi , luna 3 -6 tablete pe zi, 3 capacele de imunne power pe zi, apa magnetizata, doarme pe salteaua magnetica. dupa sase luni rezultatul este urmatorul: osteoporoza ameliorata pana la stadiul incipient, colesterolul 260, valorile hepatice in limite normale iar anevrismul a disparul.

M. I., Slobozia - Am fost cu mult timp in urma operata, mi s-a extirpat un san, dar boala a recidivat.
Am facut iar chimioretapie dar cu toti antioxidantii si ceaiurile pe care le-am luat ma simteam din ce in ce mai rau, pana cand o prietena a ficei mele m-a sfatuit sa incerc Megamin. Acum pot sa spun ca acest supliment nu are egal. Mi-am revenit din nou, ma simt din nou plina de energie La cei 81 de ani am pictat si am organizat 2 expozitii, la Bucuresti si Slobozia, Sunt plina de viata! Multumesc Megamin.

G.I. Slobozia - Am fost diagnosticat cu carcinon macrocelular pulmonar la plamanul drept dupa care m-am operat si am urmat un tratament chimioterapeutic si am constatat ca boala a recidivat. Am inceput din nou chimioterapia dar, in parallel am urmat un tratament naturist prescris la o cllica din Belgrad format din 15 capsule pe zi. Dupa 3 sedinte de chimiterapie MEGAMIN si tratamentul naturit, tumoara s-a redus la jumatate. Dupa terminarea tratamentului chimioterapeutic (5 sedinte) am continuat cu MEGAMIN . La 10 luni de la recidivare rezultatele investigatiilor medicale arata ca problemele de sanatate sau ameliorat . Acum alimentatia mea este formata din fructe si legume cu exceptia pestelui proaspat. In lupta mea cu aceasta boala vreau sa le multumesc medicilor si oamenilor de stiinta care au pus bazele acestor tratamente de vindecare.

Ce poate fi mai de pret decat sanatatea-acea stare de bine bio-psiho-sociala si nu numai absenta bolii . Poti avea toate bogatiile din lume ,dar daca n-ai sanatate n-ai nimic.Fara un soare datator de lumina si energie nu poate exista  sanatate. 
 
Un vulcan de lumina, soare si sanatate
 
                                                              
 Sunt Dr I.I., medic specialist  medicina generala – medicina de familie, competenta in medicina de  intreprindere  si cursuri de biorezonanta, medic colaborator cu prof. Fiz. A. D- inventatorul  dispozitivelor de incarcare si echilibrare energetica. Colaborez cu firma  Megamine de aproximativ un an si jumatate. Lucrez la cabinetul meu  unde evaluez pacientii pe aparatul de biorezonanta OBERON si cu ajutoul acestui aparat pot sa testez biocompatibilitatea medicatiei alopate, homeopate, naturiste si nu in ultimul rand a Produselor cu Zeolit  MEGAMIN / DETOXAMIN.
 
Am aplicat in practica mea medicala terapia cu megamine capsule si pudra si ipod-ul cu efecte benefice  in diverse  afectiuni ,la pacientii aflati in diferite stadii de evolutie a bolilor, inregistrand biocompatibilitati de aproximativ 70-80 la suta chiar si de 90 la suta , ceea ce este un procent foarte mare. In biorezonanta daca un produs testat este compatibil  minimum 20 la suta  acesta este indicat in schema de tratament a pacientului.                     
 
Voi prezenta in continuare citeva cazuri semnificative carora le-am recomandat megamine.      

1. V.M. 82ani de sex feminin,din Gherla cu Dg; Adenocarcinom de colon cu urmatoarea simptomatologie;

 -tulburari de tranzit intestinal-constipatie,                

 -dureri abdominale difuze  , continue,

 -insomnii, agitatie,  
-  astenie                       
A urmat tratament chirurgical (i s-a extirpat tumoarea) , tratament naturist si megamine capsule- devenind mult mai energica  , plina de vitalitate- se plimba pe strada, doarme mai bine nu mai prezinta constipatie si nici dureri  .La aproximativ un an de zile este redeschisa  pentru aderentele postoperatorii si s-a constatat ca pe locul unde fusese extirpata  tumoarea  nu mai existau celule tumorale , formatiunea tumorala nu a mai recidivat  si nici nu a dat metastaze.                                                                                          
 
2. C. L  ,46 ani din Gherla, cu Dg; Gusa difuza. Spasmofilie  se prezinta cu simptomatologia caracteristica bolii sale:
-dispnee- lipsa de aer 
-disfonie   
-nervozitate  
-crampe musculare 
-insomnii   
I-am recomandat o schema de tratament cu megamine capsule si  tratament naturist  in urma stabilirii biocompatibilitatii pe aparatul de biorezonanta. La 3 saptamani dupa tratament  m-am intalnit cu pacienta pe strada si foarte zambitoare si fericita mi-a spus;-Ma simt foarte bine- dorm linistita , nu mai sunt asa stresata si nervoasa , crampele mi-au disparut si parca nu mai sunt asa de ragusita si nu mai prezint dispnee –lipsa de aer.                                                       

3. M.M,62ani din Mesesenii de jos, jud Salaj, cu Dg:Ciroza hepatica virala B  

Se prezinta la cabinetul meu cu urmatoarea simptomatologie:

-astenie 
-adinamie  
-inapetenta    
-balonari  
-dureri in hipocondrul drept 
 -hepatalgii de intensitate redusa accentuate la efort si alimentatie
-hepatalgii de efort
-dureri datorate excitarii receptorilor din capsula Glisson prin cresterea in volum a ficatului .

La examenul obiectiv  i-am gasit sensibilitate dureroasa la palpare in hipocondrul drept si aria matitatii crescute la percutie.

   La examenele de laborator prezenta  sindrom de hepatocitoliza   cu valori crescute ale transaminazelor. La ecografia abdominala s-a concluzionat prezenta hepatomegaliei  micronodulare. 
   Am consultat pacientul si l-am evaluat pe aparatul de biorezonanta testandu-i biocompatibilitatea medicatiei recomandandu-i o schema de tratament naturist  cu biofitomodulatori , megamine si un regim alimentar de detoxifiere si de crutare hepatica. 
   Pacientul s-a prezentat la control la 3 luni  cu valori scazute ale transaminazelor aproape de limita normalului, a afirmat ca nu se mai simte obosit astenic si ca durerile  din hipocondrul drept au remis. Este multumit de megamine si continua tratamentul recomandat de medic.                                                                                                                        

4. G.I. 67 ani, de sex masculin din Gherla, jud Cluj,cu Dg:Hipertofie benigna de prostata ,cu simptomatologia urmatoare:

-tulburari de mictiune    
-enurezis nocturn           
-jet urinar slab  si intrerupt       
 -mictiuni frecvente nocturne. 

I-am recomandat un plan de tratament cu Megamine pe care l-a respectat si la numai o luna de tratament pacientul s-a simtit mult mai energic  si tulburarile de mictiune au remis astfel incat pacientul ,,nu mai batea  toata noaptea usile la toaleta”si astfel se putea si odihni mai bine,  dormind linistit cu un somn profund.                                                                        

5. N .C. 45 de ani de sex feminin  din Gherla, cu Dg: Mastopatie fibrochistica prezenta:- dureri la nivelul ambilor sani accentuate premenstrual
   - noduli de diferite marimi la ambii sani care puteau fi palpati la examenul obiectiv.    
   I-am efectuat o evaluare pe aparatul de biorezonanta si i-am testat biocompatibilitatea megaminului  pe care i l-am recomandat impreuna cu o alta metoda de tratament complementara.
   Pacienta a urmat recomandarile mele si la 2 luni nodulii de la sani s-au micsorat unii chiar au disparut si durerile au cedat chiar in prima luna de tratament. Foloseste in continuare megaminul si este foarte multumita de efectul benefic al acestuia.                                                                                                                                                                            
 
  6. B. E. 14 ani  din Gherla, cu Dg.: Dermatita alergica prezinta urmatoarele:
 
-eritem al fetei
- ulceratii la nivelul nasului si pometilor obrajilor.
 
A urmat tratament cu megamine pudra  3x1 aplicatii pe zi  megamine capsule 6 pe zi si IPOD 2x1 linguri pe zi timp de 2 luni cu efecte benefice. Ulceratiile s-au inchis in 5 zile, tesuturile s-au regenerat, imunitatea a fost crescuta cu IPOD si dermatita alergica a remis.                                                                                                                                                       
 
  7. C .R.  de 26 de ani de sex feminin din Jucu,judetul Cluj,  cu Dg.: Epilepsie.Se afla sub tratament antiepileptic alopat cu repetate crize de epilepsie ( 4-5 crize/zi )
   Pacienta s-a prezentat la cabinetul meu unde am evaluat-o pe aparatul de biorezonanta ,,OBERON’’ si i-am testat biocompatibilitatea megaminului si a altor produse medicamentoase.
   Am intocmit o schema de tratament cu ,,Megamin” 3X2 capsule/zi, pe care a urmat-o corect.La o luna dupa tratament mama fetei a venit la cabinet si mi-a spus ca fiica sa nu mai are ,,Megamin”de citeva zile si a inceput sa faca iar crize repetate de epilepsie.
   Mi-a marturisit ca atit timp cat a luat megaminul crizele s-au redus foarte mult , fiind zile in care fiica sa  nu a mai prezentat nici o criza.     
     A devenit membru ,,Megamine” si foloseste consecvent megaminul de aproape un an de zile, bucurindu-se de viata,cu crize de epilepsie din ce in ce mai rare .         
                      
8. B.D. 32 ani de sex feminindin Lesu, judetul Bistrita-Nasaud, cu Dg: distonie neuro-vegetativa. Neuroza anxios depresiva, a prezentat urmatoarele simptome:
   -iritabilitate;
-insomniii;
-nervozitate;
-agitatie;
-labilitate psiho-afectiva si anxietate;
-fara chef de viata si stresata.
      I-am recomandat o schema de tratament naturist cu megamine in urma careia a avut o imbunatatire a starii generale , devenind plina de vitalitate , cu pofta de viata, avea un somn odihnitor, nu mai era nervoasa si nici irascibila, iar stresul acel ,,hot al vitalitatii” a fost alungat.
 
9.M.I. de 65 ani, de sex feminin, din judetul Bistrita –Nasaud, cu Dg.:ulcer varicos al membrului inferior drept in treimea inferioara , prezenta:
      -ulceratie profunda suprainfectata cu un diametru de 12/6 cm, cu lipsa de substanta;
      -dureri si edeme ale membrului respectiv.
      I-am recomandat repaos prelungit la pat si tratament local cu megamin pudra 3X1 aplicatii pe zi si tratament general cu antibiotico-terapie si megamin capsule.
   La o luna si jumatate ulceratia incepe sa se micsoreze in dimensiuni, formindu-se tesutul de granulatie si de epitelizar. Ulceratia a ajuns la 6,5 / 3 cm, iar la 2 luni la 2 / 2  cm si la 3 luni ulceratia se inchide complet.
 
10. P.I. de 70 ani de sex masculin din Gherla, judetul Cluj, cu Dg.: Boala Parkinson , sub tratament alopat recomandat de medicul neurolog, prezinta tremuraturile specifice acestei boli si simptomatologia caracteristica unei hepatopatii toxice:
      - inapetenta;
      -varsaturi;
      -astenie;
      -adinamie;
      -slabeste in greutate;
   A oprit tratamentul indicat de medicul neurolog si s-a prezentat la cabinetul meu.L-am evaluat Pe aparatul de biorezonanta si i-am testat biocompatibilitatea la diferite produse medicamentoase.
   I-am recomandat medicatia naturista hepato-protectoare  si megaminul. Pacientul a inceput sa manince, s-a simtit mai plin de energie , nu mai varsa.A inceput sa castige in greutate si tremuraturile specifice bolii s-au diminuat .
 
 
 
 *** Din cazurile prezentate concluzionam faptul ca ZEOLITUL din gama megamin & Detoxamin ,capsule & pulbere & pudra si IPOD sunt benefice pentru organismul uman , acest mineral vulcanic fiind tot mai des utilizat de pacientii cronici cu diferite afectiuni:

-hepatopatii cronice (hepatite si ciroze);

-boli neurologice (Parkinson , epilepsie);

-tulburari de circulatie periferica-insuficienta venoasa cronica (ulcere varicoase)

-tumori maligne si benigne;

-boli de piele(dermatite alergice);

-boli psihice (neuroze).
- Etc..

Astfel putem demonstra ca megamin are urmatoarele efecte:

-imunostimulatoare;

-energizante;

-inlatura stresul;

-antitumorale;

-hepatoprotectoare;

-tonic al sistemului nervos central;

-antidepresive;

De aceea recomandam  produsele cu ZEOLIT Megaminu / DETOXAMINcu incredere oamenilor aflati in  suferinte carora reusim sa le alinam suferintele si sa le imbunatatim calitatea vietii aducindu-le in viata soare si lumina,
 
,,UN VULCAN DE L UMINĂ, SOARE SI SANATATE “
 
   ZEOLIT ACTIVAT TMA
 
 
DT 001- 42 Euro
 
 
DT 002- 50 Euro
 
 
DT 003- 52 Euro
 
 
DT 004- 20 Euro
 
 
DT 007- 52 Euro
 
 
DT 008- 22 Euro
 
 
DT 009- 50 Euro
 
 
CLEANSER- 15 Euro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZEOLITUL ACTIVAT TMA PRIN NANOTEHNOLOGIE

Efectele Produselor DETOXAMINcu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Foarte important de subliniat faptul căDetoxamin® acţionează de la nivelul tractului gastrointestinal, că nu se reabsoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne şi nu există o doză toxică sau letală.

Toate efectele enumerate mai jos sunt susţinute de studii cliniceşi cercetăriştiinţifice .

1.DETOXIFIANT

- Adsoarbe şi elimină amoniacul, metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur şi cadmiu), micotoxinele şi compuşii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf şi oxizi de nitrogen);

- Acţionează ca şi o sită moleculară reducând povara toxică gastrointestinală;

- Înlătură metaboliţii nocivi în urma tratamentelor medicamentoase;


2.HEPATOPROTECTOR

- Reduce nivelul transaminazelor;

- Reduce inflamaţiile;

- Protejează şi stabilizează membrana celulei hepatice;

- Stimulează regenerarea şi detoxifierea hepatică în intoxicaţii medicamentoase, etilice, cu anticoncepţionale, în steatoză hepatică, hepatite cronice, ciroză, litiază biliară prin menţinerea nivelului de glutation hepatic şi chelatarea fierului în exces din ţesuturi.3.ANTIOXIDANT

- Suprafaţa cristalului de zeolit este încărcată negativ, făcându-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi încărcaţi pozitiv;
- Este si un antioxidant enzimatic, deoarece stimulează enzimele de protecţie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul;


4.IMUNOMODULATOR

- Îmbunătăţeşte comunicarea între celule astfel promovând regenererea şi recuperarea în întreg sistemul imunitar;

- Intensifică metabolismul în interiorul celulei, acţionând pentru creşterea vitalităţii prin activitatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT);

- Influenţează pozitiv dezvoltarea şi activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar;

- Adjuvant în terapiile antitumorale:

- reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, inapetenţă, căderea părului)

- stimulează functia de fagocitoză a macrofagelor,

- activează celulele natural ucigase NK,

- stimulează diviziunea si diferenţierea celulară normală

- inhibă protein kinaza B (c-Akt)

- induce exprimarea proteinelor supresoare tumorale p21/WAF1/CIP1 şi p27KIP1

- inhibă proliferarea şi induce apoptoza celulelor tumorale (stimulează acţiunea gamma-interferonului INFγ şi a interleukinei IL-1, IL-2, modulează producţia endogenă a factorului de necroza tumorală TNFα )


5.BIOREGULATOR (BIOCORECTOR)

- Reglează echilibrului acido-bazic (pH) a spaţiilor inter şi intracelulare din organism;

- Reglează metabolismul în intestinul gros şi subţire - are o acţiune prebiotică pronunţată;

- Reduce incidenţa de indigestie şi povara toxică gastro-intestinală, afectând procesele de fermentare anaerobe care apar după digestia alimentelor;

- Ajută la resorbtia gazelor rezultate în urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S);

- Neutralizarea lactatelor corectează acidoza locală.

Preparatele cu Zeolit Activat Detoxamin® se recomandă:
 • Pentru a preveni diabetul, hepatita, cancerul;
 • Pentru a preveni complicaţiile diabetului;
 • Pentru a uşura activitatea unor organe precum ficatul, pancreasul, rinichii şi glandele endocrine;
 • Pentru întărirea şi stimularea sistemului imunitar (mai ales persoanelor cu deficienţă imunitara);
 • Pentru reglarea nivelului pH în sânge;
 • Pentru neutralizarea şi eliminarea radicalilor liberi;
 • Pentru detoxifierea organismului şi eliminarea metalelor grele, a amoniacului, a radionuclidelor;
 • Pentru a scurta perioada de recuperare după intoxicaţie alimentară;
 • Pentru a înlătura efectele toxice ale medicamentelor, chimioterapiei;
 • Pentru reducerea epuizării fizice (oboseală);
 • Pentru a preveni îmbătrânirea prematură;
 • Pentru reducerea stresului oxidativ;
 • Ca adjuvant în bolile maligne (împreună cu tratamentul de bază - chimioterapie şi terapia cu radiaţi);
 • Pentru creşterea calităţii vieţii;
 • Pentru combaterea constipaţiei şi scădere în greutate (produsele Premium Plums şi Acai Slim);
 • Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic şi permite o refacere mai rapidă;
 • Pentru a îmbunătăţi absorbţia şi fixarea calciului (în osteoporoză) şi a compensa lipsă unor microelemente indispensabile;
 • Ca produs nutri-cosmetic, duce la îmbunătăţirea generală a metabolismului ţesutului pielii, hrănind şi protejând pielea ;
Contraindicaţii produse cu Zeolit Activat Detoxamin:
Toate preparatele cu Zeolit Activat Detoxamin® sunt contraindicate în:
 • In insuficienţă renală acută şi cronică;
 • Persoanelor supuse la dializă;
 • Persoanelor care au efectuat transplant de organe;
 • Atenţie specială in cazuri de tahicardie sau fibrilaţie atrială;
 • Preparatul Detoxamin® Guarana trebuie luat cu grijă de cătrepersoanele hipertensive, persoanele cu dereglări ale ritmului cardiac sau palpitaţii, ulcer stomacal şi duodenal, hipertireoză deşi efectele sunt mult mai blânde decât în cazul consumului de cafea. Nu se va recomanda persoanelor care suferă de nevroze sau insomnii;
 • Preparatul Detoxamin® Royale Capsuletrebuie luat cu grijă de către persoane diabetice;
 • Atenţie specială la administrarea Detoxamin® Alcosorb în cazuri de intoleranţă individualăla substanţele componente;

Dozaj produse cu Zeolit Activat Detoxamin :

Detoxamin® nu acţionează precum o pastilă antinevralgică.

Efectele pozitive ale Detoxamin® se desfăşoară treptat şi este nevoie de aproximativ zece zile înainte de a începe să se resimtă beneficiile aduse de acest preparat.

Dozaj:

1. Preventiv se recomandă administrarea zilnică cel puţin 2-3 luni consecutive de2 ori/an:

 • Între 6-20 de ani: 3 capsule/zi (1.23 gr)
 • Între 20-50 de ani: 3-6 capsule/zi (1.23 gr -2.46 gr)
 • Peste 50 ani: 6 capsule/zi (2.46 gr)

2. În tratamentul cazurilor de: diabet tip I.şi II., hepatită, ciroză, boli digestive (diaree, arsuri, balonări, etc.), intoxicaţii alimentare, hiper/hipotiroidism, boli cardiovasculare (AVC), afecţiuni reumatice, afecţiuni respiratorii, osteoporoză şi psoriazis:

se recomandă administrarea zilnică a câte 6 capsule/zi (2.46 gr) cel puţin 4 luni consecutive (recomandăm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului şi după perioada de 4 luni) pentru observarea rezultatelor.

În funcţie de rezultate, dacă acestea sunt pozitive, se recomandă continuarea tratamentului fără pauză, cu aceeaşi doză, până situaţia medicală a pacientului rămâne stabilă timp de 6 luni. După care se recomandă o perioadă de menţinere la doza injumătăţită de înca 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandările de administrare preventivă pentru tot restul vieţii.

3. Din studiile clinice reiese că s-au administrat între 6 şi 14 gr/zi de TMAZ în tratamentul pacienţilor care suferă de afecţiuni maligne.

Recomandăm administrarea Detoxamin®180 Capsule ca adjuvant în cazurile maligne în doză de 6 capsule/zi cel puţin 6 luni consecutive (recomandăm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului şi după perioada de 6 luni) pentru observarea rezultatelor.

În caz că pacientului i se recomandă efectuarea sedinţelor de chimioterapie, tratamentul cu Detoxamin® poate continua dar se întrerupe cu 2 zile înainte de chimioterapie şi se reia după 2 zile, cu aceeaşi doză.

În funcţie de rezultate, dacă acestea sunt pozitive, se recomandă continuarea tratamentului fără pauză, cu aceeaşi doză, până situaţia medicală a pacientului rămâne stabilă timp de 12 luni. După care se recomandă o perioadă de menţinere la doza înjumătăţită de încă 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandările de administrare preventivă pentru tot restul vieţii.


Dacă nu există îmbunătăţiri după primele 4-6 luni de administrare, se renunţă la tratamentul cu Detoxamin®.

Supradoză:

În caz de supradoză poate provoca constipaţii. Acest efect secundar se poate compensa prin reducerea dozajului şi cu o dietă adecvată bogată în fibre. Se recomandă de asemenea consumul a cel puţin 2 Litri de apă pură!

Mod de administrare


Mod de administrare a produse cu Zeolit Activat Detoxamin:

Cel mai bine este să luaţi Detoxamin® pe stomacul gol înainte de mese. În mod ideal ar trebui să fie administrat cu un pahar mare de apă între o oră şi treizeci de minute înainte de a mânca. Dacă nu este posibil să se ia înainte de masă, atunci cea mai bună opţiune următoare este să administraţi la o oră şi jumătate după masă.

Nu au loc interacţiuni cu alte medicamente, dar datorită efectului de absorbţie se recomandă o diferenţa de 2 ore între administrarea produsului faţă de alte medicamente.

Luaţi în mod regulat pe parcursul zilei:

Administraţi în cantităţi similare pe parcursul zilei. Două capsule de trei ori pe zi, funcţionează mai bine decât trei capsule de două ori pe zi şi cu siguranţă mai bine decât luând toate cele şase capsule o dată!

Combinaţia optimă este pulbere şi capsule împreună:

Detoxamin®180 Capsule încep să lucreze numai după ce au ajuns la nivelul tractului digestiv. Detoxamin®Pulbere de bază are un gust neutru şi începe să lucreze imediat din gură şi esofag şi este deosebit de bun pentru stomac şi digestie. Din acest motiv, vă recomandăm ca cele două preparate să fie administrate în combinaţie în special în cazuri grave precum diabet, hepatită şi cancer.


Consideraţii practice: sfaturi practice pentru a lua Detoxamin®Pulbere de bază ca să economisiţi timp la locul de muncă sau acasă. Puteţi avea la îndemană doza zilnică utilizând un flacon de sticlă de jumătate de litru de apă în care vă amestecaţi doza de Detoxamin®Pulbere de bază. De fiecare dată înainte de a bea doar agitaţi flaconul!

 

Un mineral natural: Zeolitul

 

Un mineral natural, folosit ca leac in medicina populara ruseasca si asiatica, e reactualizat ca arma strategica in lupta cu bolile negre ale mileniului trei

In urma cu mai bine de 20 de ani, intr-un oras practic necunoscut din Ucraina, Cernobil, avea loc cel mai mare accident nuclear din istoria umanitatii. Explozia si, mai ales, emisiile de materii radioactive de la centrala atomica au fost de cateva ori mai puternice decat in cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima. Accidentul avea sa prinda total nepregatite autoritatile sovietice, care au reactionat foarte intarziat si au expus astfel la contaminare radioactiva zeci de mii de oameni. Urmarea: o alta "explozie", de data aceasta de cazuri de cancer si de leucemie, mai ales in randul celor care au consumat alimente, au baut apa si au inspirat aer contaminat radioactiv. Proportiile dezastrului au fost atat de mari, incat medicii sovietici au scos din sertare medicamente tinute pana atunci la secret, pregatite pentru a reactiona in eventualitatea unui razboi atomic. Iar solutia cea mai de succes folosita pentru decontaminarea radioactiva a corpului uman s-a numit zeolit, un mineral natural folosit in medicina populara rusa si asiatica, de secole. Acest mineral actioneaza ca un adevarat magnet care atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive. Rapoartele medicale in cazul accidentului Cernobil sunt inca tinute secrete, dar se pare ca sute si mii de vieti au fost salvate cu ajutorul zeolitului. Care apoi a ramas mai bine de un deceniu intr-un con de umbra, pentru ca in anii '90, la sectia de

Medicina Moleculara a Institutului "Ruder Boskovici" din Zagreb, Croatia, sa apara un lot de "pacienti" cu totul neobisnuiti... 22 de caini splendizi, foarte iubiti de stapanii lor, dar bolnavi de diferite forme de cancer. Multi dintre ei ajunsesera in faza terminala, fiind incapabili sa mai manance normal sau chiar sa se miste, iar medicii veterinari epuizasera tot arsenalul medicamentos. Ultima solutie ramasa, aplicata de catre oamenii de stiinta de la institutul croat, a fost acelasi enigmatic zeolit, despre care vorbeam anterior. Pacientii latratori au primit vreme de trei luni cantitati cuprinse intre 0,6 si 3,6 grame de zeolit pe zi, iar rezultatele au fost uluitoare. Din cele 22 de animale bolnave cancer, nu mai putin de 14 au raspuns foarte bine la tratament, tumorile intrand in remisie si chiar disparand complet. Rezultatul i-a bulversat pe oamenii de stiinta: Desi studiul era facut pe un lot minuscul, incredibilul procentaj de 63% (!) ca raspuns favorabil la tratamentul bolii canceroase nu fusese atins niciodata, de nici un medicament, fie el de medicina umana sau veterinara (granita dintre medicina umana si cea veterinara este mult mai "subtire" decat s-ar putea crede, asa incat rezultatele cercetatorilor croati au facut valuri mari in lumea stiintifica). Au urmat zeci de studii facute pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pe animale de experienta, chiar si pe loturi mici de pacienti umani, pentru a obiectiva eficienta zeolitului in boala canceroasa. Iar rezultatele sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de greu de inghitit de catre o parte a comunitatii stiintifice internationale, devotata industriei medicamentelor de sinteza. Zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

Ce este zeolitul

Zagreb, orasul in care zeolitul si-a dezvaluit enigma

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna "a fierbe", iar lithos inseamna "piatra". Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica "piatra care fierbe", aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.Cum se administreaza zeolitul

De regula, zeolitul se administreaza sub forma de pulbere si capsule activat TMA prin NANOTECHNOLOGIE pentru a creste suprafata activa a mineralului, pulbere conditionata sub forma de capsule.. In cazul unor afectiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administreaza cate doua capsule, de patru ori pe zi, in cure de 3 luni.

Boli prevenite cu ajutorul zeolitului


* Intoxicatia cu metale grele - se refera la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. care ajung in organismul nostru datorita poluarii apei, aerului si alimentelor. Studiile facute pe esantioane reprezentative de europeni si americani arata ca in organismele a peste 25% dintre noi, procentajul acestor metale grele este depasit. Iar consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru prevenirea acestor afectiuni se recomanda cura, tinuta vreme de 60 de zile, cu zeolit, din care se iau cate patru capsule pe zi. Zeolitul este numit de catre oamenii de stiinta si "capcana de metale grele", deoarece scapa organismul de aceste toxine, prinzandu-le in structura sa moleculara, fiind apoi eliminat impreuna cu ele prin scaun.


* Intoxicatia cu pesticide - aceste substante ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana. Mai ales in Romania, unde in ultimul deceniu s-au importat fara discernamant si fara scrupule legume, fructe si carne imbibate cu pesticide, provenite din tari non-UE, unde nu sunt respectate nici un fel de norme, intoxicatia cu pesticide este o problema reala.

Minereu zdrobit...

Aceste substante chimice, folosite pentru cresterea productivitatii agricole, ajunse in organismul uman, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu zeolit, din care se iau cate patru capsule pe zi, in cure de 30 de zile, urmate de 10 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapid, eficient, dar nu suficient. In timpul si dupa cura cu zeolit, este absolut necesar si ca alimentatia sa fie cat mai "curata", consumandu-se fie hrana certificata biologic, care a aparut si la noi in tara, fie din mica agricultura autohtona, unde invazia de chimicale inca este foarte limitata.


* Intoxicatie cu xenoestrogeni - este un cuvant compus, provenind din grecesul "xenos", adica strain si "estrogen", adica hormon feminin, fiind vorba asadar de hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele in crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din peturi si din diferitele vase in care se depoziteaza apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand in buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii. Si acesti xenoestrogeni pot fi eliminati cu ajutorul zeolitului. Se tin cure cu o durata de 90 de zile, timp in care se iau cate 4-6 capsule pe zi, pe stomacul gol.


* Boala canceroasa - administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefica pentru prevenirea bolii canceroase, dar si a bolilor tumorale in general. Pentru aceasta capacitate de preventie, "vinovata" este in primul rand calitatea extraordinara a zeolitului de a scoate din organism substantele cu potential cancerigen. Insa acelasi zeolit are si efect imunostimulator (ajutand organismul sa elimine din start celulele maligne), precum si efecte antitumorale directe. Pentru prevenirea cancerului se recomanda cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile, timp in care se administreaza cate o capsula de zeolit, de patru ori pe zi.


* Iradiere - intr-un studiu de medicina experimentala, facut la un institut de cercetari din Cehia, in 1995, animalele de experienta, intoxicate in prealabil cu cesiu radioactiv, au fost impartite in doua loturi: cele din primul lot au fost tratate cu zeolit, in timp ce animalele din lotul martor au fost hranite normal. La masuratorile facute la o saptamana, la doua saptamani si la sase saptamani dupa inceperea experimentului, s-a remarcat la animalele din lotul tratat cu zeolit ca eliminarea cesiului radioactiv a fost de doua ori mai rapida decat la lotul martor. Ca atare, zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda cura de trei luni, timp in care se iau cate opt capsule (in total 4,8 grame) de zeolit pe zi, pe stomacul gol, de preferinta seara, inainte de culcare.

Tratamente interne

* Cancer de prostata - in studiile de medicina experimentala, tratamentele cu zeolit aplicate in tumorile maligne ale prostatei (adenocarcinoame) au avut o eficienta extraordinara. In multe cazuri, administrarea zeolitului in mod repetat conduce la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. Unii cercetatori sunt de parere ca administrarea zeolitului activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care declanseaza moartea programata (apoptoza) a celulei maligne. Se tin cure cu o durata de doua luni, timp in care se iau cate opt capsule (in total 4,8 grame) de zeolit pe zi. Dupa cura cu zeolit se face o pauza de 12-20 de zile, dupa care tratamentul se reia, in total putandu-se face sapte cure cu zeolit pe an.


* Cancer de piele - tratamentele interne cu zeolit si-au dovedit eficienta in mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Se tin cure cu o durata de 90 de zile, timp in care se administreaza cate doua capsule de zeolit, de patru ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa. Extern, se aplica pulbere de zeolit pe zonele afectate (pulberea poate fi scoasa din capsulele pentru uz intern), de doua ori pe zi.


* Cancer pulmonar - din pacate, studiile de medicina experimentala si clinice privind actiunea antitumorala a zeolitului in cancerul cu aceasta localizare sunt inca in curs de desfasurare. Cert este, insa, ca in prezent sunt cunoscute foarte multe cazuri de pacienti care dupa ce au urmat cure repetate cu zeolit au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Se administreaza cate 6-8 tablete de zeolit pe zi, in cure de 90 de zile, urmate de 30 de zile de pauza, dupa care tratamentul se reia. Este un tratament eficient si in cazul bolnavilor care au fumat, zeolitul ajutand la detoxifierea rapida a organismului.


* Cancer bucal si faringian - se face acelasi tratament cu zeolit ca la cancerul pulmonar. Pentru a creste eficienta terapeutica a zeolitului, se consuma si multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de patrunjel, de cartofi cruzi), sucuri de zarzavaturi (patrunjel, leustean, telina, frunze de morcov), cereale fierte si mixate (hrisca, grau si ovaz, in special). O alimentatie corecta, cu un aport nutritiv suficient si care, pe de alta parte, sa poata fi ingerata si asimilata de bolnav, este esentiala in boala canceroasa cu aceasta localizare.


* Cancer la san - studii de medicina experimentala efectuate in Croatia au obiectivat faptul ca administrarea zeolitului inhiba vascularizarea si cresterea tumorilor mamare. Se pare ca zeolitul impiedica si receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel sunt impiedicate sa se inmulteasca. Se recomanda cura cu o durata de 2 luni, timp in care se administreaza intern, cate 3,6-4,8 grame (6-8 capsule) de zeolit pe zi.


* Boala canceroasa, in general - studiile despre efectele antitumorale ale zeolitului sunt in plina desfasurare, rezultate partiale aratand ca acest mineral este o speranta si in tratarea cancerului intestinal, genital, precum si in leucemia acuta si in cea cronica. Ca adjuvant contra acestor afectiuni se recomanda curele cu o durata de 60-90 de zile, timp in care se iau cate 6-8 capsule de zeolit pe zi. De regula, intre doua cure se lasa o pauza de 30 de zile.

* Diaree, infectii intestinale - studii clinice extinse, facute in spitale din Cuba (tara unde infectiile intestinale sunt o problema de sanatate publica importanta) au obiectivat o puternica actiune curativa a zeolitului in cazul acestor boli. Administrarea de zeolit normalizeaza flora bacteriana a intestinului, ajuta organismul sa lupte cu virozele care ataca tubul digestiv, reduce inflamatia la nivelul intestinului, reduce volumul si fetiditatea gazelor. Se tin cure de 14 zile (28 de zile in cazurile cronicizate), timp in care se administreaza 6-8 capsule de zeolit pe zi.

Vracii din Muntii Chinei si padurea siberiana foloseau zeolitul ca leac


* Gastrita hiper-acida si ulcer gastric - la multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de zeolit a ameliorat clar simptomele dureroase. Zeolitul normalizeaza secretiile digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul, mecanismul prin care produce aceste efecte terapeutice nefiind pe deplin explicat. Cert este ca un tratament de 2-4 saptamani, timp in care se iau 4-8 capsule de zeolit pe zi, are de multe ori un efect benefic in aceste afectiuni. Rezultate bune s-au obtinut chiar si cu administrarea in timpul crizelor de gastrita, in multe cazuri zeolitul ajutand la ameliorarea durerii.


* Deficiente imunitare - intr-un studiu facut intr-o policlinica particulara din Germania, unui numar de 61 de pacienti le-au fost administrate cate 3,6 grame (adica 6 capsule a cate 600 de miligrame) de zeolit, vreme 6-8 saptamani. Analizele facute dupa si in timpul acestui tratament au obiectivat ca administrarea de zeolit duce la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii. Mai mult, la nici unul dintre pacienti nu s-a constatat vreun efect advers in urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetarile de laborator facute in Croatia, care au aratat ca administrarea de zeolit ajuta si la cresterea numarului de anticorpi, care sunt "armele chimice" cu care lupta sistemul imunitar impotriva infectiilor si a proliferarii celulelor canceroase.


* Infertilitate la barbati - dezintoxicarea facuta prin administrarea zeolitului este o foarte buna premiza pentru tratarea sterilitatii masculine. Aceasta, deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Or, zeolitul este poate cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. Se tin doua cure, a cate 90 de zile fiecare, timp in care se iau cate sase capsule de zeolit, pe zi. Intre cele doua cure se face o pauza de minimum 21 de zile.


* Guta, acumulari de uree in organism - se tin cure cu zeolit, cu o durata de doua luni, timp in care se iau zilnic cate 4-8 capsule din acest mineral. Zeolitul are o mare eficienta in tratamentul acestor afectiuni, deoarece are pur si simplu capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism si de a o elimina prin scaun. Este un tratament foarte valoros si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale, deoarece eliminarea ureei nu se face pe cale renala, solicitand rinichii, zeolitul exercitand el insusi functia de "filtrare".

* Autism - ca si in cazul altor afectiuni prezentate in acest articol, studiile clinice care sa obiectiveze actiunea zeolitului in cazul acestei boli lipsesc deocamdata. Pe de alta parte, insa, nu puteam sa nu mentionam aceasta posibila actiune a zeolitului in autism, in conditiile in care in ultimii ani tot mai multi parinti din Statele Unite (tara in care aceasta boala este o problema tot mai grava, datorita amplorii pe care a capatat-o) au observat transformari extraordinare la copiii lor in urma curelor cu zeolit. La unii copii autisti, cu varsta peste patru ani, carora le-au fost administrate cate 1200-2400 miligrame de zeolit pe zi, in cure de 60 de zile, urmate de 30-60 de zile de pauza, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema disparitiei complete a autismului, in schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili si-au ameliorat sensibil starea. Nu se stie mecanismul exact prin care zeolitul produce aceste efecte, deocamdata oamenii de stiinta punand rezultatele incurajatoare obtinute pe seama normalizarii secretiilor de neurotransmitatori sau chiar pe seama eliminarii din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele.


* Adjuvant in hepatita virala - studiile de medicina experimentala au obiectivat faptul ca administrarea de zeolit are efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al zeolitului sunt incurajatoare. Sunt semnalate si cazuri clinice, de pacienti cu hepatita virala de tip C, care si-au ameliorat considerabil starea de sanatate, in urma curelor repetate cu zeolit. Se recomanda cura de 12 saptamani, timp in care se iau cate 3,6 grame (sase capsule) de zeolit pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor principale.


* Adjuvant in infectiile virale - se iau zilnic 3,6 grame de zeolit, un tratament durand 60 de zile si fiind repetat dupa o pauza de minimum trei saptamani. Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat atat o actiune antivirala directa a zeolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor etc.), cat si o imbunatatire a imunitatii sub actiunea acestui mineral.

Precautii si contraindicatii la tratamentul cu zeolit

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate. De asemenea, in practica nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral. Totusi, administrarea zeolitului este contraindicata celor care iau medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica.
Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

 

Zeolitul natural klinoptilolit Activat TMA prin Nanotechnologie
Toate produsele CE CONTIN ZEOLIT sunt caracterizate de urmatoarele efecte:

 • Absorbtia toxinelor pe toata suprafata pielii si/sau a organelor interne
 • Absorbtia si neutralizarea radicalilor liberi
 • Sustinerea energetica a organismului, prin imbunatatirea starii energetice la nivel celular, prin donarea de electroni si prin modificarea sarcinii electrostatice a membranei celulare
 • Influenta pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si,interleukinei, care duce la echilibrarea sistemului imunitar

RECOMANDARII DETOXAMIN - zeolit natural klinoptilolit
 • Pentru detoxifierea organismului si eliminarea metalelor grele, a radicalilor liberi, a amoniacului, a radionuclidelor ;
 • In boli cronice
 • Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic si permite o refacere ami rapida ;
 • Pentru intarirea si stimularea sistemului imunitar (mai ales persoanelor cu deficienta imunitara ) ;
 • Pentru aprovizionarea organismului cu microelemente indispensabile ;
 • Pentru reglarea PH-lui in sange ;
 • Ca adjuvant in terapia cu radiatii si chimioterapie ;
 • Ca produs nutri-cosmetic , duce la imbunatatirea generala a metabolismului tesutului pielii , hranind si protejand pielea ;
 • Va curatati organismul de toxine ;
 • Eliminati stresul oxidativ ;
 • Stapaniti oboseala si proasta dispozitie ;
 • Obtineti o imunitate optima ;
 • Produsul este CONTRAINDICAT IN BOLILE DE RINICHI , LA PERSOANELE CARE FAC DIALIZA SI LA PERSOANELE CARE AU SUFERIT TRANSPLANT DE ORGANE ;
ACTIUNE PRODUSELOR CU ZEOLIT INTR-UN SPECTRU LARG DE UTILIZARE :
HEMOROIZI ,BOLI CANCEROASE , BOLI GASTRO INTESTINALE , DIABET , SISTEMUL CARDIOVASCULAR , DEREGLAREA SISTEMULUI NERVOS CENTRAL , BOLI ALE FICATULUI , IMUNITATE SCAZUTA , DETOXIFIEREA ORGANISMULUI , REGLAREA PH IN SANGE , PREVENIREA RADICALILOR LIBERI REACTIVI , IN CHIMIOTERAPIE CA MIJLOC AJUTATOR , BOLI GRAVE (CANCEROASE,VIRALE ETC.)
ZEOLITUL TMA este un antioxidant puternic, care actioneaza pe cale enzmatica si reuseste foarte bine sa indeparteze radicalii liberi si toxinele din organism. Substanta de baza din acest produs, un mineral vulcanic natural, are calitati dovedite in detoxifierea organismului si reglarea nivelului pH-ului in sange.
ZEOLITUL actioneaza prin super-oxid-dismutaza (SOD) – enzima care raspunde de neutralizarea radicalilor liberi.
Substanta de baza ZEOLIT din (GAMA DETOXAMIN, Gama Megamin) se foloseste ca produs medical in UE, in scopul indepartarii metalelor grele si a amoniacului din organism. De asemenea, este important sa mentionam si actiunea ZEOLITULUI DIN produse ca imunostimulator, ceea ce il recomanda in special persoanelor cu imunitate scazuta.
ORGANISMUL VIU

Este un sistem cibernetic perfect, cu o retea ENERGETICA SI INFORMATIONALA, care functioneaza la nivelul cuantic la care materia se transforma in energie
Este dotat cu un sistem de autocontrol – autovindecare – aparare si protectie
Se innoieste sau se REGENEREAZA singur
Toate celulele au o frecventa proprie, intre 30 – 300 de miliarde de Herz – si creeaza propriul lor camp magnetic coerent .
PROCESELE CARE FAC POSIBILA VIATA
 • Procese biochimice (compozitia energetica)
 • Procesele biofizice (compozitia informationala)
 • Campul magnetic coerent apare prin frecventa corecta a electronilor celulelor din lant, astfel eliberand STRUCTURI CUANTICE de energie electromagnetica, pe care le numim FOTONI
Aceste procese sunt esentiale pentru transmiterea semnalului, adica pentru : COMUNICAREA intre celule
CUM FUNCTIONEAZA ORGANISMUL
- actiunea sincronizata a unor miliarde de celule cu functii diferite
- dependenta unei celule de alta, adica relatia intre ele :
controlul cresterii, regenerarea, transformarea si diferentierea
- Mecanismul de autovindecare, protectie
- in cazul bolilor – adica al deteriorarii functiilor, toate celulele primesc informatia in acelasi timp
Intregul organism, adica toate celulele participa la procesul de autovindecare
APARITIA UNEI BOLI
- Dezechilibrarea frecventei electronilor celulelor
- Deteriorari la nivelul compozitiei energetice si informationale (in functie de efectul biofizic, adica de generarea unui camp magnetic sincronizat)
- Dezechilibru biochimic (deteriorari durabile)
TEHNOLOGIA IN MEDICINA
- Terapia cu unde de frecventa inalta poate remedia deteriorarile biofizice (medicina cuantica)
- Prin intermediul semnalului, celula bolnava isi poate recapata functionalitatea
- Poate inlocui terapia celulelor matca si terapia genetica
- Tehnologia devine din ce in ce mai mult o modalitate de vindecare.
Actiunea ZEOLITULUI TMAZ / GAMA DETOXAMIN
• ZEOLITUL nu are actiune chimica si nici farmaceutica
• Are doar actiune biofizica.
Prin actiunea biofizica, el controleaza cresterea, regenerarea si diferentierea celulara (protectia si regenerarea)
• ZEOLITUL are o capacitate ridicata de schimb de ioni (de potasiu, sodiu, magneziu si calciu)
• ZEOLITUL detoxifiaza (curata) organismul
• ZEOLITUL absoarbe amoniacul din intestinul subtire si din intestinul gros, precum si metalele grele – plumb, arseniu si cadmiu
• Reduce aciditatea in organism, regleaza valoarea pH
• ZEOLITUL are o actiune pronuntata probiotica (regleaza metabolismul la nivelul intestinului gros si al intestinului subtire)
• ZEOLITUL mareste semnificativ metabolismul intern celular, avand ca efect cresterea vitalitatii, prin activitatea mitocondriilor (MTT)
• ZEOLITUL este cel mai bun antioxidant.
 • Neutralizeaza si leaga electronii de oxigen liberi (ROS)
• ZEOLITUL este un antioxidant enzimatic, deoarece stimuleaza enzimele de aparare ale celulelor – prin calea de semnal (actiune biofizica).
• ZEOLITUL moduleaza sistemul imunitar si mareste capacitatea de aparare a organismului
• ZEOLITUL, substanta sa de baza, alumino-silicatul, este un purtator de energie si informatie, pe care o transfera asupra celulelor
• Este un produs al noii tehnologii – nanotehnologia si tehnologia cuantica – ce ii mareste actiunea biofizica, lucru dovedit prin masuratori.
RADICALII LIBERI – AGENTII PATOGENI AI TUTUROR BOLILOR
Influenta radicalilor liberi asupra celulei:
• Devasteaza structura proteica
• Micsoreaza viteza de oxidare a lipidelor, astfel deteriorand membrana celulara
• Afecteaza genele ADN
• Maresc viteza LDL-urilor, care duce la formarea de celule grase in interiorul vaselor de sange - arteroscleroza
• Blocheaza caile de semnal ale mortii programate a celulelor – formarea de celule mutant maligne
ZEOLITUL – CLINOPTILOLITUL (GAMA DETOXAMIN )

Denumire
Zeolit natural
Denumire chimica
Hydrated aluminosilicate from alkalis and earth alkalis
Tip chimic
Structura moleculara poroasa
Formula empirica
(Ca, K2, Na2, Mg)4 Al8 Si40 O96 x 24 H2O
Capacitate de absorbtie
Ammonia NH3,
Hydrocarbons C1 to C6
Carbon dioxide CO2
Hydrogen sulphide H2S
Sulphur dioxide SO2, nitrogen oxides NOX, aldehydes
Transfer total de ioni
Cations – (Ca2+, K+, Na+, Mg2+)
(1,2-1,5 mol / kg)

Functiile clinoptilolitului
 1. Schimbator de ioni (Na , K , Ca , Mg la capacitatea cunoscuta)
 2. Absorbant al ionilor de metale grele
 3. Functie de structura moleculara poroasa
 4. Catalizator
 5. Detoxifiant
 6. Important pentru sinteza proteinelor din aminoacizi si peptide
 7. Donator de ioni
 8. Donator de siliciu coloidal
 9. Autoregulator in sistemele biologice – auto-bioregulator . –Si 02
CLINOPTILOLIT: Compozitia chimica

Substante
Procent
SiO2
65,0 – 71,3 %
Al2O3
11,5 – 13,1 %
CaO
2,7 – 5,2 %
K2O
2,2 – 3,4 %
Fe2O3
0,7 – 1,9%
MgO
0,6 – 1,2 %
Na2O
0,2 – 1,3 %
TiO2
0,1 – 0,3 %
Si/Al – ratio
4,8 – 5,4

TEHNOLOGIA TMA
TMA (activare tribo-mecanica) – nanotehnologie care se bazeaza pe procedeul dezintegrarii particulelor mari
prin accelerare centrifugala, cu controlarea frecarii si ciocnirii intre particulele de material supuse prelucrarii.
Prin aplicarea nanotehnologiei TMA, mineralele:
· Capata noi proprietati fizice
· Isi maresc suprafata activa
· Isi maresc capacitatea de
· absorbtie, de transfer ionic,
· donarea de electroni.
· se poate vorbi de o modificare semnificativa a starii naturale a materialului supus prelucrarii prin procedeele nanotehnologiei TMA.
ZEOLIT – CLINOPTILOLIT: Toxicitate
- NU ESTE TOXIC
- Inregistrat in Europa:
- Aditiv alimentar cu numarul DIN 53 770
- Inregistrat in America drept aditiv alimentar:
- Code of Federal Regulations,
- Food and Drugs (FDA), 21 CFR CH. I, §182 Subpart C
Mod de administrare DETOXAMIN : inainte de masa sau dupa masa cu ½ ora cu putina apa
Dupa utilizare inchideti flaconul :
DETOXAMIN CAPSULE , 180 caps , 500 mg : zeolit natural klinoptilolit , 3 x 2 capsule / zi
DETOXAMIN – PULBERE, 125 gr, 100% zeolit natural klinoptilolit : 3 x 1 gram(lingurita) / zi
DETOXAMIN ROYAL , 90 caps, 500 mg : zeolit natural klinoptilolit , laptisor de matca : 3 x 1 capsule / zi
DETOXAMIN GUARANA , 180 caps , zeolit natural cu extract de Guarana : , 3 x 2 capsule / zi
DETOXAMIN PUDRA pentru piele
DETOXAMIN SARE DE BAIE
IMMUNE POWER DRINK
- Pentru IMUNITATE SCAZUTA: DETOXAMIN 1-2 capsule x 3/zi, cu 1/2 de ora inainte de masa, timp de 3 luni, recomandat impreuna cu IPOD
v ATENTIONARE - OBSERVATII:
Ø a) -Cand pacientul este in stare grava, doza zilnica de antioxidante ar trebuie sa creasca
Ø b) -Totusi, trebuie avut in vedere ca antioxidantii au cele mai bune efecte/rezultate, cand sunt administrati pentru prevenirea bolii si nu in stadiul avansat sau ultim al bolii.
Ø c) - Pentru rezultate excelente, se administreaza de 3-4 ori pe zi.
Ø d) - Daca este necesar, doza poate fi marita la 10-15 capsule/zi, per o perioada lunga de timp.
Ø e) –ZEOLITUL nu are efecte adverse/secundare, daca este administrat pe o perioada mai lunga de timp.
Ø f) – ZEOLITUL nu da reactii adverse/secundare, daca este administrat impreuna sau concomitent cu alte medicamente.

Se recomanda, administrarea de ZEOLIT DETOXAMIN inaintea mesei sau dupa cu putina apa in :
 • -Imunitate scazuta
 • Detoxifierea organismului
 • Regleaza pH-ul in sange
 • Prevenirea si impotriva Radicalilor Liberi reactivi
 • Indeparteaza Stresul oxidativ
 • Oboseala si proasta dispozitie
 • Mijloc ajutator in Chimioterapie, in bolile grave (canceroase, virale etc)
 • ZEOLITUL este un anti-oxidant foarte puternic, care actioneaza enzimatic si inlatura cu succes radicalii liberi si toxinele din organism !!!
 • ELIMINA METALELE GRELE SI AMONIACUL DIN ORGANISM !!!
 • ZEOLITULactioneaza si prin SOD (SuperOxid Dismutaza) - enzima insarcinata de neutralizarea radicalilor liberi din organism
 • Substanta sa de baza: ZEOLITUL activat tribo-mecanic TMAZ - este un mineral activat tribo-mecanic, testat si este total netoxic, neavand nici un fel de reactii adverse cunoscute si este un excelent detoxifiant.

Cum actioneaza ZEOLITUL GAMA DETOXAMIN

ZEOLIT in BOLILE CANCEROASE:
-In timpul si dupa chimioterapie ajuta la:
-reducerea nevoii de analgezice si narcotice
-reducerea/indepartarea lichidului din cavitatea abdominala
-nivelul de sedimentare
-cresterea nivelului de fier
-cresterea nivelului de celule rosii in sange
-pacienti cu boli canceroase (Administrand ZEOLITULin timpul si dupa chimioterapie, acesta reduce nevoia de narcotice sau tranchilizante,mareste nivelul de fier, mareste numarul celulelor din sange, imbunatateste starea generala a pacientului pregatindu-l pentru o noua sedinta de chimioterapie, estompeaza reactiile adverse provocate de chimio (varsaturi, greturi, slabiciune, pierderea
in greutate, pierderea parului, etc.)
ZEOLITUL este foarte eficient pentru inlaturarea diferitelor boli articulare (REUMATISM, ARTRITA): REDUCE DURERILE LOMBARE
ZEOLITin BOLI GASTRO-INTESTINALE:

-previne contractiile spasmice si durerea
-contribuie a normalizarea secretiei stomacale etc.
ZEOLITpentru DIABET:

-regleaza nivelul de zahar din sange
-prin imbunatatirea circulatiei reduce complicatiile diabetului
(24 de pacienti dependenti de insulina, care au fost tratati prin administrarea orala cu zeolit, au aratat o reducere semnificativa a glucozel din sange cat si o necesitate scazuta de administrare a medicamentelor pentru insulina. Dintre acestia, 2 pacienti au incetat terapia antidiabet si acum se afla numai la regim)

ZEOLIT pentru BOLI ALE SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR:

-ajuta la normalizarea batailor inimii
-ajuta la normalizarea tensiunii arteriale
-regleaza presiunea sangelui

ZEOLIT in DEREGLARI ALE SISTEMULUI NERVOS CENTRAL - SNC:

-ajuta la eliminarea tremuratului (Parkinson)
-regleaza tensiunea musculara
-ajuta in eliminarea spasmelor musculare
-reduce riscul de atacuri epileptice
ZEOLITUL are un efect remarcabil si in cazul multiplelor SCLEROZE in stadiu incipient, cat si in stadiu avansat –
Un efect pozitiv a fost remarcat de asemenea si in cazul DISTROFIILOR MUSCULARE PROGRESIVE aflate in stadiu incipient

ZEOLITin BOLI ALE FICATULUI:

-contribuie Ia imbunatatirea conditiilor generale de functionare si ajuta enzimele ficatului (AST si ALT, y GT) in atingerea unor valori normale.
-Afectiuni ale ficatului hepatita, ciroza
(Dupa administrarea a cate 6 capsule zeolit / 3gr zeolit zilnic timp de 2 luni, la 20 de pacienti bolnavi de hepatita cronica, senzatia de oboseala cat si gazele stomacale au disparut si dupa o luna de tratament cu ZEOLIT, s-a redus semnificativ G07 GP7 GTsi bilirubina)
 

 

  REPREZENTANT ENERGETIX 
 ROMANIA 126910 ®
Official Website
0743-019108
Comenzi si informatii
0743-019108 
0761-322003
 
 
 TRANSPORT GRATUIT
 POSTA ROMANA
 Livrare 4- 5 zile
 Ridicare Sediul Postal 
 
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE  
 la domiciliu 24,10 lei
 
 
 
 
 
PRODUSELE  MEGAMIN
INCEPAND CU DATA DE 07/10/2009  TOATE PRODUSELE  MEGAMIN SE VOR DENUMI DETOXAMIN ;MEGAMIN- produs momentan in Croatia , va fi denumit DETOXAMIN (dupa principala caracteristica a mineralului ZEOLIT : de detoxifiere ) si va fi produs in AUSTRIA  .Croatia  nu se afla inca in UNIUNEA EUROPEANA  si din acest motiv oficialii brendului MEGAMIN – au luat hotararea de a produce acest supliment alimentar in AUSTRIA IN CONFORMITATE CU TOATE CERINTELE EUROPENE  
 
PRODUCATOR MEGAMIN 
 Tribomin ltd. Osijek, CROATIA
 
 
PRODUCATOR :  DETOXAMIN  - Panaceo International Active Mineral Production GmbH  Finkensteinerstr. 5, A -9585, Godersdorf, Villach, AUSTRIA
 
PRODUCATOR : DETOXAMIN PUDRA - GINGER D.o.o., AUGUSTA SENOE 3, 10431 SVETA NEDELJA, CROATIA 
 
DISTRIBUITOR EXCLUSIV
ENERGETIX GRUP Franz-Kirsten-str. 1,55411 Bingen Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producator :
Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
Director Feed-uri RSS Romanesti
 
Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
 
 
 
 Reprezentant
Energetix Romania ®
126910
0743019108
0761322003
 
 
 

 WebCrawler Search
 ©2004-2011 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate design by Terapia-Romania.ro 
  CONTACT  PROMOTII  |  FORMULAR COMANDA  |  PAREREA DV.
 
          
Bookmark and Share 
Detoxifierea orgaismului  | STUDII ASUPRA PRODUSELOR DETOXAMIN - ZEOLITULUI NATURAL KLINOPTILOLIT |  CUM SE FACE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU DETOXAMIN - ZEOLIT | CE SUNT RADICALI LIBERI | CAZUISTICA - ZEOLIT-DETOXAMIN-MEGAMIN | MEGAMIN | eliminare toxine (remedii naturale zeolit - megamin) | Tratamente  ficat | Remedii cancer | Diabet - tratament zeolit | Hemoroizi tratament  | Chimioterapie tratament |Bolii gastro-intestinale | Bolii grave - tratament  ... | Reglare PH in sange |  Zeolit - DETOXAMIN - Recomandari | Administrare  DETOXAMIN-SANOVITA | Eliminare stres oxidativ | Imunostimulator DETOXAMIN-SANOVITA |DETOXAMIN- SANOVITA In Boli cancerose | Efecte DETOXAMIN-Megamin | Indicatori Medicali DETOXAMIN | Marturi DETOXAMIN | Neurodermita , psoriazis, inchiderea ranilor, dezinfectant, detoxifiant, auxiliar afectiuni ale pieli  | DETOXAMIN  pudra in : rani, arsuri, dezinfectant mirosuri neplacute, ten acneic |