REPREZENTANT ENERGETIX ROMANIA
DETOXAMIN BASIC - MEGAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TMA PRIN NANOTECHNOLOGIE - ANTIOXIDANT NATURAL 100%
RECOMANDARI Dr. SLAVKO IVKOVIC
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX
MAGNOFLEX SILVER - BANDAJE MAGNETICE TERAPEUTICE CU FIR DE ARGINT
E-FLEX - ANTIOXIDANTI  100% NATURAL
ALKALINE WATER ENERGY NANO FLASK - PRODUCE APA ALCALINA IONIZATA 
 
 Official Website TERAPIA-ROMANIA.RO REPREZENTANT  ENERGETIX ROMANIA
 
,,UN VULCAN DE L UMINĂ, SOARE SI SANATATE “ ZEOLITULEI AU LUAT DECIZIA LA TIMP

Micuţa Bea a fost un copil sănătos până la vârsta de 2 ani când, toamna, familia a considerat că este nevoie să meargă la grădiniţă.
Deşi, vaccinată complect, conform schemelor actuale europene, la câteva zile după intrarea în colectivitate a fost nevoie să se prezinte la consultaţie pentru febră mare, răguşeală şi tuse. Sfârşitul de toamnă şi iarna au venit cu frecvente episoade de infecţii de căi respi­ratorii care prin repetiţie au adus familia la disperare. A fost începutul lui ianuarie, când după vacanţa de sărbători, fetiţa era complect vindecată şi am decis, împreună cu părinţii, că ar fi momentul potrivit de a începe administrarea siropului IPOD cu scopul de a creşte rezistenţa la infecţii a copilului.
Bea a luat siropul cu plăcere la "concurenţă" cu tatăl ei, care deşi activ profesional, călătorind şi venind în contact cu multă lume, a reuşit şi el să treacă peste sezonul rece fără nici cea mai mică răceală. Au trecut trei luni bune pana a fost nevoie sa ne vedem din nou. Dar de aceasta data forma de boala era mult mai blânda, fara mult temuta febra.
Am convenit ca de la inceputul lunii sep­tembrie sa reluam cura de IPOD cu car­acter preventiv pentru toamna ce va veni.
Dr. N. M, Mures

Cu ocazia unei reuniuni profesionale am aflat de suferinţa de coloana a unei colege. Problema era complexa si, in urma cu doi ani, specialiştii au făcut indi­caţia de operaţie. Nicicând insa nu a găsit momentul potrivit, erau veşnic alte si alte priorităţi . Durerile de spate erau foarte puternice dimineaţa, la primele mişcări. In ciuda tratamentului medicamentos corect, dura zilnic cam o ora si jumătate pana cu mişcări lent progresive si masaj se ,,in-calzeau" articulaţiile si putea pune piciorul jos in siguranţa.
Durerea ce pornea din spate, zona taliei si cobora de-a lungul coapsei si gambei pana in talpa, insa persista toata ziua , la fiecare pas.
M-am bucurat sa-i pot oferi o soluţie pen­tru alinarea suferinţei ei si i-am povestit despre efectele si rezultatele personale pozitive obţinute cu centura magnetica de spate.După doua trei nopţi de dormit cu cen­tura a observat primele efecte. După doua săptămâni a mai dorit doua bandaje pentru o ruda si o prietena. După trei luni durata de „incalzire" si durerile la primele mişcări erau semnificativ diminuate câş­tigând si la durata si calitatea somnului . Medicamentele nu au mai fost necesare sub nici o forma .La sase luni de purtare nocturna nu mai prezintă nici un fel de probleme...dar nu renunţa la bandaje...in scimb a renunţat definitiv la operaţie!
Dr. N.M., BUCURESTI

Pacienta F.S., 51 ani, operata in clinica de chirurgie oncologica Timişoara pt.Tumora mamara;se practica excizia tumorii,iar la ex . anatomo-patologic (biopsie) se pune dg de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientata spre Institutul Oncologic Cluj-Napoca unde este pusa pe chimi­oterapie, iar peste 3 luni se practica op­eraţia radicala (mastectomia totala cu evidare axilara; am introdus megaminul ca si adjuvant al chimioterapiei in doza de 20caps/zi, fractionate in 5 prize zilnice imediat după confirmarea diagnosticului; surprinzator,adenopatia axilara s-a remis in timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reacţiile adverse specifice chi­mioterapiei (greaţa, vărsaturi, stomatita, inapetenta, astenie, anemie), cu excepţia căderii parului.tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la ex bioptic al operaţiei s-a con­statat ca, ganglionii axilari nu erau afectaţi, iar la nivelul sânului au fost depistate doar relicve de celule tumorale.fara semne de invazie limfatica a tumorii;la 3 luni de la operaţie toate analizele efectuate au fost in limite normale; s-a intrerupt chimiotera-pia, dar a continuat cu megamin in doza de 10cps/zi,pina la implinirea unui an de la inceperii tratamentului cu megamin;pina luna trecuta a mai luat cite 6 cps/zi,dar intenţionează sa renunţe la megamin pt ca se considera vindecata, desi sfatul meu a fost sa continue cu aceasta doza toata viata; oricum medicii pot doar sfătui bonavuljdecizia este in final al acestuia din urma!
Dr. R .M.
DI.G.P, 61 ani, diagnosticat cu cancer tiroidian si având deasemenea diabet de peste 5ani cu o valoare a glicemiei de 250, valoare care cu tratamentul specific nu a putut fi redusa, in urma tratamentu­lui cu megamin 10 capsule pe zi timp de 60 zile, asociat cu apa magnetizata (21 pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generala a persoanei a fost foarte buna având in vedere ca perioada de admin­istrare a megaminului a coincis cu perioada post chimiopterapie, care se cunoaşte este o perioada cu multe tulburări in organism (anemii, depresii, căderea parului, inape­tenta). Medicul curant a ranas impresionat de acţiunea benefica a megaminului, reco­mandarea fiind in continuare de a păstra o doza de intretinere de 6 caps pe zi.
Dl. l. N., psihopedagog special,Timişoara

D-na D.A. 74 ani, persoana cu probleme psihice, imobilizata la pat, din care cauza a făcut o escara profunda si intinsa in zona lombaro-sacrata. După aproximativ 50-60 de zile de asociere pudra megamin local si cate 6caps megamin pe zi, escara s-a ameliorat foarte mult, fiind de mărimea unei unghii acum. Pudra Megamin, are o acţiune antioxidanta, detoxifianta si imu-nostimulatoare, nanoparticulele vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regen­erarea accelerata a celulelor. In uniunea europeana, pudra megamin este deja in-registrata ca si preparat medicinal si este folosit ca atare la la scara larga.
Dl. l.N., psihopedagog special,Timişoara

D-na E. G., 61 ani, diagnosticata cu osteoporoza(gr.avansat), colesterol foarte mare-390, probleme hepatice ca urmare a unei hepatite din tinereţe si anevrism.timp de 3luni a avut un tratament cu megamin si imunne powerdrinkastfekluna 1-10 tablete pe zi,luna 2 -6 tablete pe zi, luna 3 -6 tablete pe zi, 3 capacele de imunne power pe zi.apa magnetizata,doarme pe salteaua magnetica. După sase luni rezultatul este următorul: osteoporoza ameliorata pana la stadiul incipient.colesterolul 260,valorile hepatice in limite normale iar anevrismul a dispărut.
 
M.D. - Craiova, 59 ani, diagnosticat cu TBC pulmonar in 2001, apoi glomerulonefrita cronica, faza finala, trecut pe dializa.De 6 ani am facut dializa, iar in iunie 2007 am fost diagnosticat si cu ciroza, hepatita b si c, lichid in abdomen, burta foarte mare, ca o femeie in 9 luni. Starea mea era foarte grava, slabisem foarte mult, medicii nu-mi mai dadeau nici o sansa de a trai, aveam tensiune 25, am fost internat in doua randuri la interval de 2 luni in spital pentru a primi sange, in total 10 pungi, si cu toate astea nu mai puteam sa merg nici doi pasi.
Am avut noroc sa aud de MEGAMIN in luna august 2007 si am inceput tratamentul. Am luat cate 15 capsule pe zi. Am obtinut un rezultat surprinzator, dupa 30 de zile lichidul din burta disparuse aproape total si nu a mai fost nevoie sa ma internez si sa primesc singe din nou. Am continuat tratamentul cu MEGAMIM si am constatat ca durerile din stomac disparusera. am inceput sa iau in greutate, ma simteam mai bine, ma puteam deplasa din nou. Am renuntat treptat si la toate medicamentele pe care le luam pentru diversele boli cu care sunt diagnosticat. Tensiunea s-a reglat, analizele de ficat au iesit bune, hemoglobina a crescut de la 4 la 12, lichid nu am mai facut. Am fost norocos sa aud de MEGAMIN si-l recomand la toti bolnavii. Este intr-adevar extraordinar, o minune dumnezeiasca. Ma numesc D. A., sunt din Suceava si activez in cadrul companiei "Energetix" de aproape 3 ani. De capsulele Megamin m-am agatat cu disperare avand-o pe mama, in varsta de 58 ani, bolnava de cancer de col uterin, inoperabil, stadiul 3 B. Cu o doza intensiva de Megamin si radioterapie i s-a retras tumoarea in 3 luni de zile. S-au implinit 2 ani de cand mama mea este bine si ia in continuare capsulele in doza de preventie. Un alt caz, de ciroza lichida avansata complicata si cu un icter, in care medicii au trimis bolnavul (33 ani) acasa fara sanse de supravietuire, si-a revenit spectaculos. Primul meu gand, atunci cand l-am vazut, a fost ca e prea tarziu sa mai ajute Megaminul. Dar familia a fost hotarata sa incerce si rezultatul s-a vazut. O alta persoana (70 ani) cu dese crize de epilepsie, cu ajutorul Megaminului le-a rarit considerabil. Efecte extraordinare am vazut si in cancerul de stomac, in care capsulele au fost asociate cu IPOD-ul, persoana respectiva diagnosticata si cu diabet renuntand si la insulina. In cazul unei persoane (48 ani) cu cardiopatie ischemica s-a renuntat la tratamentul pe care-l lua de 15 ani in urma consumului de Megamin.
Persoane cu hepatita C si-au tratat organele afectate de virus si au adus analizele in limite normale (TGO, TGP) cu ajutorul Megaminului. In cazul ulcerului varicos s-a folosit pudra Megamin pe marginile ranei, aceasta inchizandu-se treptat. Cazurile rezolvate sau imbunatatite sunt multe dar v-am prezentat doar cateva mai grave, vrand sa precizez ca efectele Megaminului s-au facut simtite atat asupra celor aflati in cazuri fara iesire cat si asupra celor ce luau doze de preventie. Aveti incredere in produsele Megamin!!! Ma numesc O.S. si locuiesc in orasul Sibiu! Pe 22 Aprilie 2002, la varsta de 16 ani, baiatul meu de 16 ani a fost diagnosticat cu PSORIAZIS VULGAR. In acel an a fost internat in spital la sectia dermatologie Sibiu timp de 44 zile, timp in care a fost supus unui tratament cu diferiti unguenti fara nici un rezultat! Dupa ce a iesit din spital i-a prescris medicul Neotigason de10mg/2tb./zi. Acest medicament l-a luat timp de 5 luni, pielea s-a curatat frumos, insa nu a durat 1 luna dupa intrerupere si boala a recidivat. Acest medicament are foarte multe contraindicatii si este foarte periculos.
Baiatul meu are acum 22 de ani si de cand a aparut boala, am comsultat multi medici, am incercat multe preparate, insa fara nici un rezultat! Dna. Veronica Popa mi-a recomandat produsul natural MEGAMIN tablete, sarea de baie si pudra pentru piele din aceeasi gama. Am inceput din 20 Iunie 2008 sa-i administrez baiatului meu 6 tablete Megamin/zi timp de 3 luni, reducand pe urma la 4tb./zi. Baie cu sarea de baie Megamin(4 lingurite) de 2 ori pe saptamana, reducand la numai o data pe saptamana. Sunt foarte multumita de acest preparat mai ales ca este naturist si pielea arata ca inainte de a aparea boala. Pentru aceasta ii multumesc prietenei mele Veronica! Dragi prieteni, daca imi permiteti v-as retine atentia doar pentru cateva clipe asupra faptului ca eu, A.U.(Focsani), din momentul cunoasterii produsului (revolutionar, dupa parerea mea) MEGAMIN, am trait o adevarata revelatie!
Am folosit timp de 8 saptamani acest produs deoarece sufar de: diabet zaharat timp 2 in evolutie de 26 de ani complicat cu: polineuropatie diabetica retinopatie diabetica stadiul II, poliartrita reumatoida stadiul III, hipotiroidism, sindrom dislipeneic sever, arteriopatie diabetica, sechele post AVC ischemic, colecistita cronica litiazica operata, adenocarcinom uterin operat, spondiloza cervicala, discopatie lombara, coxartroza bilateral, osteoporoza, psoriazis.
Pentru toate aceste afectiuni, va rog sa ma credeti, am facut tot felul de tratamente indicate si din cele 21363 zile cate au trecut de cand m-am nascut cele 240 de zile cat a durat tratamentul cu MEGAMIN au fost pentru mine pline de sperante si iata unde am ajuns: glicemia imi este aproape in limite normale pentru un diabetic, durerile neuropate s-au diminuat simtitor, poliartrita reumatoida a stagnat in evolutie, durerile osoase si articulare sunt suportabile, pot sa fac miscari din solduri cu mai multa usurinta, pot chiar si sa dansez, digestia este mult mai eficienta si in general toata starea mea de sanatate deficitara la data inceperii tratamentului (probata cu documente medicale), acum s-a imbunatatit simtitor. Doresc sa mentionez ca nu am renuntat in totalitate la tratamentul clasic, ci doar am diminuat dozele. Acum fac tratament de intretinere cu doar 3 capsule de MEGAMIN pe zi.Ma numesc S. D. - Constanta, am functia de asistent medical si practic cu succes presopunctura din anul 1994. In lunga mea colaborarea cu pacientii mei am intalnit foarte multe cazuri de boala care cu ajutorul terapiei mele s-au vindecat si ameliorat spectaculos. De 2 ani de cand a aparut Megaminul am recomandat cu succes acest produs pe o serie de paciente cu diverse afectiuni, fie preventiv, acestea intelegand ce rol au radicalii liberi in organism. O sa mentionez cateva cazuri speciale mai jos de care sunt convinsa ca Megaminul a avut un rol esential in tratarea pacientilor mei:
 • D-na C. M., o prietena a mea care a luat Megaminul pentru osteoporoza. La inceput a avut 2.5 iar dupa 6 luni de Megamin a ajuns la 1.5. A mers pe tratament de 12 capsule pe zi. Acum ia in continuare, preventiv.
 • Un alt pacient a luat timp de 6 luni cate 12 pastile pe zi pentru o durere arteriala su un diabet. Dupa 6 luni au disparut durerile arteriale si stupoare, diabetul scade la valoarea de 95 fara regim alimentar.
 • Cel mai important este cazul unui pacient de 78 de ani diagnosticat cu 20 de ani in urma cu un diabet de 200 si o tumoara pe plamani de marimea unei prune. A luat o doza mare de 20 de pastile pe zi si dupa 3 luni glicemia scade la 150, iar tumoarea se reduce la nivelul unei alune. Dupa alte 3 luni tumoarea a devenit si mai mica dar nu dispare in intregime, iar glicemia ajunge la 110-120. In prezent continua cu 16 tablete pe zi. Atat vreau sa va spun ca va recomand cu mana pe inima Megaminul care luat in dozele necesare "tine medicul departe"!
 


D-na S. E. - Galati, in varsta de 64 de ani, a descoperit tarziu care are hepatita C si era in faza accentuata (nu se mai ridica din pat).A inceput tratamentul cu MEGAMIN, neincrezatoare la inceput, cu cate 6 capsule pe zi si dupa o saptamana de tratament a reusit sa se ridice din pat si sa-i revina pofta de mancare. Vazand acest lucru a marit doza la 10 capsule pe zi, ajungand la 16 capsule pe zi. Astazi se bucura de o viata normala si pe aceasta cale ii multumeste doamnei Serea Frosa, sponsorul ei, care s-a gandit in acele momentele grele la dansa.Dr B. V.- Medic de familie Barlad. Va prezint doar 3 cazuri V. N. 55 ani, cancer la san, operata de cu 15 ani in urma, in prezent metastaze osoase.
Sub chimioterapie nu s-a observat regres. Dupa 1 an de consum de Megamin s-a observat remisia metastazelor si stare generala foarte buna T. I.M. 49 ani, barbat, diabet zaharat, insulino-dependent, polineuropatie, tromboflebita cu edeme la ambele gambe, rani deschise pe degetele de la picoare
Dupa consum de Megamin 1 flacon pe luna: rani inchise, cantitatea de insulina s-a redus la jumatate iar edemele s-au retras retras. Stare generala buna B. S. 56 ani, Femeie, diabet zaharat; dupa tratament cu Megamin glicemia s-a redus la parametri normali si dupa 6 luni de la intreruperea consumului de Megamin analizele medicale au iesit in limitele normale ca si cum nu ar fi avut diabet niciodata.Dr. R. D., Orsova - Pacienta F.S., 51 ani, operata in clinica de chirurgie oncologica Timisoara pentru tumoara mamara; se practica excizia tumorii, iar la ex. anatomo-patalogic (biopsie) se pune diagnosticul de carcinom ductal invaziv; pacienta este orientata spre institutul oncologic Cluj Napoca unde este pusa pe chinioterapie, iar peste trei luni se practica operatia radicala (mastectomia totala cu evidare axilara; am introdus megaminul ca si adjuvant al chimioterapiei in doza de 20 capsule pe zi, fractionate in 5 prize zilnice imediat dupa confirmarea diagnosticului; surprinzator, adenopatia axilara s-a remis in timpul tratamentului, iar bolnava nu a prezentat reactiile adverse specifice chimioterapiei (greata, varsaturi, stomatita, inapetenta, astenie, anemie), cu exceptia caderii parului. Tonusul psihic al bolnavei a fost bun; la examenul bioptic al operatiei s-a constatat ca ganglionii axilari nu erau afectati, iar la nivelul sanilor au fost depistate doar relicve de celule tumorale, fara semne de invazie limfatica a tumorii; la trei luni de la operatie toate analizele efectuate au fost in limite normale; s-a intrerupt chimioterapia dar a continuat cu megamin in doza de 10 capsule pe zi, pana la implinirea uni an de la inceperea tratamentului cu megamin; pana luna trecuta a mai luat cate 6 capsule pe zi dar intentioneaza sa renunte la megamin pentru ca se considera vindecata, desi sfatul meu a fost sa continue cu aceasta doza toata viata; oricum medicii pot doar sfatui bolnavul; decizia este in final al acestuia din urma!Dr. Ion. N., psihopedagog special, Timisoara
 • Domnul G.P. , 61 ani, diagnosticat cu cancer tiroidian si avand de asemenea diabet de peste 5 ani cu o valoare a glicemiei de 250, valoare care cu tratamentul specific nu a putut fi redusa , in urma tratamentului cu megamin 10 capsule pe zi timp de 60 de zile, asociat cu apa magnetizata (2 litri pe zi), valoarea glicemiei s-a stabilizat la 140, iar starea generala a persoanei a fost foarte buna avand in vedere ca perioada de pastrare a megaminului a coincins cu perioada post chimioterapiei, care se cunoaste este o perioada cu multe tulburari in organism (anemii, depresii, caderea parului, inapetenta). Medicul curant a ramas impresionat de actiunea benefica a megaminului, recomandarea fiind in continuare de a pastra o doza de intretinere de 6 capsule pe zi.
 • D-na D.A. 74 ani, persoana cu probleme psihice, imobilizata la pat, din care cauza a facut o escara profunda, si intinsa in zona lombaro-sacrata. Dupa aproximativ 50-60 de zile de asociere pudra magamin local si cate 60capsule pe zi , escara s-a ameliorat foarte mult, fiind de marimea unei unghii acum. Pudra megamin, are o actiune antioxidanta, detoxifianta si imunostimulatoare, nanoparticulele vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. In Uniunea Europeana, pudra megamin este deja inregistrata ca si preparat medicinal si este folosit ca atare la scara larga.
 


B.A., Valenii de Munte - D-na E. M, 61 ani, diagnosticata cu osteoporoza (grad avansat), colesterol foarte mare-390, probleme hepatice ca urmare a unei hepatite din tinerete si anevrism. Timp de 3 luni a avut un tratament cu megamin si imunne power drink astfel: luna1 -10 tablete pe zi, luna 2 -6 tablete pe zi , luna 3 -6 tablete pe zi, 3 capacele de imunne power pe zi, apa magnetizata, doarme pe salteaua magnetica. dupa sase luni rezultatul este urmatorul: osteoporoza ameliorata pana la stadiul incipient, colesterolul 260, valorile hepatice in limite normale iar anevrismul a disparul.M. I., Slobozia - Am fost cu mult timp in urma operata, mi s-a extirpat un san, dar boala a recidivat.
Am facut iar chimioretapie dar cu toti antioxidantii si ceaiurile pe care le-am luat ma simteam din ce in ce mai rau, pana cand o prietena a ficei mele m-a sfatuit sa incerc Megamin. Acum pot sa spun ca acest supliment nu are egal. Mi-am revenit din nou, ma simt din nou plina de energie La cei 81 de ani am pictat si am organizat 2 expozitii, la Bucuresti si Slobozia, Sunt plina de viata! Multumesc Megamin.

 

G.I. Slobozia - Am fost diagnosticat cu carcinon macrocelular pulmonar la plamanul drept dupa care m-am operat si am urmat un tratament chimioterapeutic si am constatat ca boala a recidivat. Am inceput din nou chimioterapia dar, in parallel am urmat un tratament naturist prescris la o cllica din Belgrad format din 15 capsule pe zi. Dupa 3 sedinte de chimiterapie MEGAMIN si tratamentul naturit, tumoara s-a redus la jumatate. Dupa terminarea tratamentului chimioterapeutic (5 sedinte) am continuat cu MEGAMIN . La 10 luni de la recidivare rezultatele investigatiilor medicale arata ca problemele de sanatate sau ameliorat . Acum alimentatia mea este formata din fructe si legume cu exceptia pestelui proaspat. In lupta mea cu aceasta boala vreau sa le multumesc medicilor si oamenilor de stiinta care au pus bazele acestor tratamente de vindecare.
Ce poate fi mai de pret decat sanatatea-acea stare de bine bio-psiho-sociala si nu numai absenta bolii . Poti avea toate bogatiile din lume ,dar daca n-ai sanatate n-ai nimic.Fara un soare datator de lumina si energie nu poate exista  sanatate. 
 
Un vulcan de lumina, soare si sanatate
 
                                                              
 Sunt Dr I.I., medic specialist  medicina generala – medicina de familie, competenta in medicina de  intreprindere  si cursuri de biorezonanta, medic colaborator cu prof. Fiz. A. D- inventatorul  dispozitivelor de incarcare si echilibrare energetica. Colaborez cu firma  Megamine de aproximativ un an si jumatate. Lucrez la cabinetul meu  unde evaluez pacientii pe aparatul de biorezonanta OBERON si cu ajutoul acestui aparat pot sa testez biocompatibilitatea medicatiei alopate, homeopate, naturiste si nu in ultimul rand a Produselor cu Zeolit  MEGAMIN / DETOXAMIN.
 
Am aplicat in practica mea medicala terapia cu megamine capsule si pudra si ipod-ul cu efecte benefice  in diverse  afectiuni ,la pacientii aflati in diferite stadii de evolutie a bolilor, inregistrand biocompatibilitati de aproximativ 70-80 la suta chiar si de 90 la suta , ceea ce este un procent foarte mare. In biorezonanta daca un produs testat este compatibil  minimum 20 la suta  acesta este indicat in schema de tratament a pacientului.                     
 
Voi prezenta in continuare citeva cazuri semnificative carora le-am recomandat megamine.      

1. V.M. 82ani de sex feminin,din Gherla cu Dg; Adenocarcinom de colon cu urmatoarea simptomatologie;

 -tulburari de tranzit intestinal-constipatie,                

 -dureri abdominale difuze  , continue,

 -insomnii, agitatie,  
-  astenie                       
A urmat tratament chirurgical (i s-a extirpat tumoarea) , tratament naturist si megamine capsule- devenind mult mai energica  , plina de vitalitate- se plimba pe strada, doarme mai bine nu mai prezinta constipatie si nici dureri  .La aproximativ un an de zile este redeschisa  pentru aderentele postoperatorii si s-a constatat ca pe locul unde fusese extirpata  tumoarea  nu mai existau celule tumorale , formatiunea tumorala nu a mai recidivat  si nici nu a dat metastaze.                                                                                          
 
2. C. L  ,46 ani din Gherla, cu Dg; Gusa difuza. Spasmofilie  se prezinta cu simptomatologia caracteristica bolii sale:
-dispnee- lipsa de aer 
-disfonie   
-nervozitate  
-crampe musculare 
-insomnii   
I-am recomandat o schema de tratament cu megamine capsule si  tratament naturist  in urma stabilirii biocompatibilitatii pe aparatul de biorezonanta. La 3 saptamani dupa tratament  m-am intalnit cu pacienta pe strada si foarte zambitoare si fericita mi-a spus;-Ma simt foarte bine- dorm linistita , nu mai sunt asa stresata si nervoasa , crampele mi-au disparut si parca nu mai sunt asa de ragusita si nu mai prezint dispnee –lipsa de aer.                                                       

3. M.M,62ani din Mesesenii de jos, jud Salaj, cu Dg:Ciroza hepatica virala B  

Se prezinta la cabinetul meu cu urmatoarea simptomatologie:

-astenie 
-adinamie  
-inapetenta    
-balonari  
-dureri in hipocondrul drept 
 -hepatalgii de intensitate redusa accentuate la efort si alimentatie
-hepatalgii de efort
-dureri datorate excitarii receptorilor din capsula Glisson prin cresterea in volum a ficatului .

La examenul obiectiv  i-am gasit sensibilitate dureroasa la palpare in hipocondrul drept si aria matitatii crescute la percutie.

   La examenele de laborator prezenta  sindrom de hepatocitoliza   cu valori crescute ale transaminazelor. La ecografia abdominala s-a concluzionat prezenta hepatomegaliei  micronodulare. 
   Am consultat pacientul si l-am evaluat pe aparatul de biorezonanta testandu-i biocompatibilitatea medicatiei recomandandu-i o schema de tratament naturist  cu biofitomodulatori , megamine si un regim alimentar de detoxifiere si de crutare hepatica. 
   Pacientul s-a prezentat la control la 3 luni  cu valori scazute ale transaminazelor aproape de limita normalului, a afirmat ca nu se mai simte obosit astenic si ca durerile  din hipocondrul drept au remis. Este multumit de megamine si continua tratamentul recomandat de medic.                                                                                                                        

4. G.I. 67 ani, de sex masculin din Gherla, jud Cluj,cu Dg:Hipertofie benigna de prostata ,cu simptomatologia urmatoare:

-tulburari de mictiune    
-enurezis nocturn           
-jet urinar slab  si intrerupt       
 -mictiuni frecvente nocturne. 

I-am recomandat un plan de tratament cu Megamine pe care l-a respectat si la numai o luna de tratament pacientul s-a simtit mult mai energic  si tulburarile de mictiune au remis astfel incat pacientul ,,nu mai batea  toata noaptea usile la toaleta”si astfel se putea si odihni mai bine,  dormind linistit cu un somn profund.                                                                        

5. N .C. 45 de ani de sex feminin  din Gherla, cu Dg: Mastopatie fibrochistica prezenta:- dureri la nivelul ambilor sani accentuate premenstrual
   - noduli de diferite marimi la ambii sani care puteau fi palpati la examenul obiectiv.    
   I-am efectuat o evaluare pe aparatul de biorezonanta si i-am testat biocompatibilitatea megaminului  pe care i l-am recomandat impreuna cu o alta metoda de tratament complementara.
   Pacienta a urmat recomandarile mele si la 2 luni nodulii de la sani s-au micsorat unii chiar au disparut si durerile au cedat chiar in prima luna de tratament. Foloseste in continuare megaminul si este foarte multumita de efectul benefic al acestuia.                                                                                                                                                                            
 
  6. B. E. 14 ani  din Gherla, cu Dg.: Dermatita alergica prezinta urmatoarele:
 
-eritem al fetei
- ulceratii la nivelul nasului si pometilor obrajilor.
 
A urmat tratament cu megamine pudra  3x1 aplicatii pe zi  megamine capsule 6 pe zi si IPOD 2x1 linguri pe zi timp de 2 luni cu efecte benefice. Ulceratiile s-au inchis in 5 zile, tesuturile s-au regenerat, imunitatea a fost crescuta cu IPOD si dermatita alergica a remis.                                                                                                                                                       
 
  7. C .R.  de 26 de ani de sex feminin din Jucu,judetul Cluj,  cu Dg.: Epilepsie.Se afla sub tratament antiepileptic alopat cu repetate crize de epilepsie ( 4-5 crize/zi )
   Pacienta s-a prezentat la cabinetul meu unde am evaluat-o pe aparatul de biorezonanta ,,OBERON’’ si i-am testat biocompatibilitatea megaminului si a altor produse medicamentoase.
   Am intocmit o schema de tratament cu ,,Megamin” 3X2 capsule/zi, pe care a urmat-o corect.La o luna dupa tratament mama fetei a venit la cabinet si mi-a spus ca fiica sa nu mai are ,,Megamin”de citeva zile si a inceput sa faca iar crize repetate de epilepsie.
   Mi-a marturisit ca atit timp cat a luat megaminul crizele s-au redus foarte mult , fiind zile in care fiica sa  nu a mai prezentat nici o criza.     
     A devenit membru ,,Megamine” si foloseste consecvent megaminul de aproape un an de zile, bucurindu-se de viata,cu crize de epilepsie din ce in ce mai rare .         
                      
8. B.D. 32 ani de sex feminindin Lesu, judetul Bistrita-Nasaud, cu Dg: distonie neuro-vegetativa. Neuroza anxios depresiva, a prezentat urmatoarele simptome:
   -iritabilitate;
-insomniii;
-nervozitate;
-agitatie;
-labilitate psiho-afectiva si anxietate;
-fara chef de viata si stresata.
      I-am recomandat o schema de tratament naturist cu megamine in urma careia a avut o imbunatatire a starii generale , devenind plina de vitalitate , cu pofta de viata, avea un somn odihnitor, nu mai era nervoasa si nici irascibila, iar stresul acel ,,hot al vitalitatii” a fost alungat.
 
9.M.I. de 65 ani, de sex feminin, din judetul Bistrita –Nasaud, cu Dg.:ulcer varicos al membrului inferior drept in treimea inferioara , prezenta:
      -ulceratie profunda suprainfectata cu un diametru de 12/6 cm, cu lipsa de substanta;
      -dureri si edeme ale membrului respectiv.
      I-am recomandat repaos prelungit la pat si tratament local cu megamin pudra 3X1 aplicatii pe zi si tratament general cu antibiotico-terapie si megamin capsule.
   La o luna si jumatate ulceratia incepe sa se micsoreze in dimensiuni, formindu-se tesutul de granulatie si de epitelizar. Ulceratia a ajuns la 6,5 / 3 cm, iar la 2 luni la 2 / 2  cm si la 3 luni ulceratia se inchide complet.
 
10. P.I. de 70 ani de sex masculin din Gherla, judetul Cluj, cu Dg.: Boala Parkinson , sub tratament alopat recomandat de medicul neurolog, prezinta tremuraturile specifice acestei boli si simptomatologia caracteristica unei hepatopatii toxice:
      - inapetenta;
      -varsaturi;
      -astenie;
      -adinamie;
      -slabeste in greutate;
   A oprit tratamentul indicat de medicul neurolog si s-a prezentat la cabinetul meu.L-am evaluat Pe aparatul de biorezonanta si i-am testat biocompatibilitatea la diferite produse medicamentoase.
   I-am recomandat medicatia naturista hepato-protectoare  si megaminul. Pacientul a inceput sa manince, s-a simtit mai plin de energie , nu mai varsa.A inceput sa castige in greutate si tremuraturile specifice bolii s-au diminuat .
 
 
 
 *** Din cazurile prezentate concluzionam faptul ca ZEOLITUL din gama megamin & Detoxamin ,capsule & pulbere & pudra si IPOD sunt benefice pentru organismul uman , acest mineral vulcanic fiind tot mai des utilizat de pacientii cronici cu diferite afectiuni:

-hepatopatii cronice (hepatite si ciroze);

-boli neurologice (Parkinson , epilepsie);

-tulburari de circulatie periferica-insuficienta venoasa cronica (ulcere varicoase)

-tumori maligne si benigne;

-boli de piele(dermatite alergice);

-boli psihice (neuroze).
- Etc..

Astfel putem demonstra ca megamin are urmatoarele efecte:

-imunostimulatoare;

-energizante;

-inlatura stresul;

-antitumorale;

-hepatoprotectoare;

-tonic al sistemului nervos central;

-antidepresive;

De aceea recomandam  produsele cu ZEOLIT , Megamin / DETOXAMINcu incredere oamenilor aflati in  suferinte carora reusim sa le alinam suferintele si sa le imbunatatim calitatea vietii aducindu-le in viata soare si lumina,
 
,,UN VULCAN DE L UMINĂ, SOARE SI SANATATE “
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efectele Produselor DETOXAMIN cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Foarte important de subliniat faptul că Detoxamin® acţionează de la nivelul tractului gastrointestinal, că nu se reabsoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne şi nu există o doză toxică sau letală.

Toate efectele enumerate mai jos sunt susţinute de studii clinice şi cercetări ştiinţifice, pe care le găsiţi în „Documentaţie”.

1.DETOXIFIANT

- Adsoarbe şi elimină amoniacul, metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur şi cadmiu), micotoxinele şi compuşii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf şi oxizi de nitrogen);

- Acţionează ca şi o sită moleculară reducând povara toxică gastrointestinală;

- Înlătură metaboliţii nocivi în urma tratamentelor medicamentoase;


2.HEPATOPROTECTOR

- Reduce nivelul transaminazelor;

- Reduce inflamaţiile;

- Protejează şi stabilizează membrana celulei hepatice;

- Stimulează regenerarea şi detoxifierea hepatică în intoxicaţii medicamentoase, etilice, cu anticoncepţionale, în steatoză hepatică, hepatite cronice, ciroză, litiază biliară prin menţinerea nivelului de glutation hepatic şi chelatarea fierului în exces din ţesuturi.3.ANTIOXIDANT

- Suprafaţa cristalului de zeolit este încărcată negativ, făcându-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi încărcaţi pozitiv;
- Este si un antioxidant enzimatic, deoarece stimulează enzimele de protecţie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul;


4.IMUNOMODULATOR

- Îmbunătăţeşte comunicarea între celule astfel promovând regenererea şi recuperarea în întreg sistemul imunitar;

- Intensifică metabolismul în interiorul celulei, acţionând pentru creşterea vitalităţii prin activitatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT);

- Influenţează pozitiv dezvoltarea şi activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar;

- Adjuvant în terapiile antitumorale:

            - reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, inapetenţă, căderea părului)

            - stimulează functia de fagocitoză a macrofagelor,

            - activează celulele natural ucigase NK,

            - stimulează diviziunea si diferenţierea celulară normală

            - inhibă protein kinaza B (c-Akt)

           - induce exprimarea proteinelor supresoare tumorale p21/WAF1/CIP1 şi p27KIP1

           - inhibă proliferarea şi induce apoptoza celulelor tumorale (stimulează acţiunea gamma-interferonului INFγ şi a interleukinei IL-1, IL-2, modulează producţia endogenă a factorului de necroza tumorală TNFα )


5.BIOREGULATOR (BIOCORECTOR)

- Reglează echilibrului acido-bazic (pH) a spaţiilor inter şi intracelulare din organism;

- Reglează metabolismul în intestinul gros şi subţire - are o acţiune prebiotică pronunţată;

- Reduce incidenţa de indigestie şi povara toxică gastro-intestinală, afectând procesele de fermentare anaerobe care apar după digestia alimentelor;

- Ajută la resorbtia gazelor rezultate în urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S);

- Neutralizarea lactatelor corectează acidoza locală.

 
Preparatele cu Zeolit Activat  Detoxamin® se recomandă:
 • Pentru a preveni diabetul, hepatita, cancerul;
 • Pentru a preveni complicaţiile diabetului;
 • Pentru a uşura activitatea unor organe precum ficatul, pancreasul, rinichii şi glandele endocrine;
 • Pentru întărirea şi stimularea sistemului imunitar  (mai ales persoanelor cu deficienţă imunitara);
 • Pentru reglarea nivelului pH în sânge;
 • Pentru neutralizarea şi eliminarea radicalilor liberi;
 • Pentru detoxifierea organismului şi eliminarea metalelor grele, a amoniacului, a radionuclidelor;
 • Pentru a scurta perioada de recuperare după intoxicaţie alimentară;
 • Pentru a înlătura efectele toxice ale medicamentelor, chimioterapiei;
 • Pentru reducerea epuizării fizice (oboseală);
 • Pentru a preveni îmbătrânirea prematură;
 • Pentru reducerea stresului oxidativ;
 • Ca adjuvant în bolile maligne (împreună cu tratamentul de bază - chimioterapie şi terapia cu radiaţi);
 • Pentru creşterea calităţii vieţii;
 • Pentru combaterea constipaţiei şi scădere în greutate (produsele Premium Plums şi Acai Slim) ;
 • Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic şi permite o refacere mai rapidă;
 • Pentru a îmbunătăţi absorbţia şi fixarea calciului (în osteoporoză) şi a compensa lipsă unor microelemente indispensabile;
 • Ca produs nutri-cosmetic, duce la îmbunătăţirea generală a metabolismului ţesutului pielii, hrănind şi protejând pielea ;
Contraindicaţii produse cu Zeolit Activat Detoxamin :
Toate preparatele cu Zeolit Activat Detoxamin®  sunt contraindicate în:
 • In insuficienţă renală acută şi cronică;
 • Persoanelor supuse la dializă;
 • Persoanelor care au efectuat transplant de organe;
 • Atenţie specială in cazuri de tahicardie sau fibrilaţie atrială;
 • Preparatul Detoxamin® Guarana trebuie luat cu grijă de cătrepersoanele hipertensive, persoanele cu dereglări ale ritmului cardiac sau palpitaţii, ulcer stomacal şi duodenal, hipertireoză deşi efectele sunt mult mai blânde decât în cazul consumului de cafea. Nu se va recomanda persoanelor care suferă de nevroze sau insomnii;
 • Preparatul Detoxamin® Royale Capsule trebuie luat cu grijă de către persoane diabetice;
 • Atenţie specială la administrarea Detoxamin® Alcosorb în cazuri de intoleranţă individuală la substanţele componente;

 

Dozaj produse cu Zeolit Activat Detoxamin :

Detoxamin® nu acţionează precum o pastilă antinevralgică.

Efectele pozitive ale Detoxamin® se desfăşoară treptat şi este nevoie de aproximativ zece zile înainte de a începe să se resimtă beneficiile aduse de acest preparat.

Dozaj: 

1. Preventiv se recomandă administrarea zilnică cel puţin 2-3 luni consecutive de 2 ori/an:

 • Între 6-20 de ani: 3 capsule/zi (1.23 gr)
 • Între 20-50 de ani: 3-6 capsule/zi (1.23 gr -2.46 gr)
 • Peste 50 ani: 6 capsule/zi (2.46 gr) 

2. În tratamentul cazurilor de: diabet tip I.şi II., hepatită, ciroză, boli digestive (diaree, arsuri, balonări, etc.), intoxicaţii alimentare, hiper/hipotiroidism, boli cardiovasculare (AVC), afecţiuni reumatice, afecţiuni respiratorii, osteoporoză şi psoriazis:

se recomandă administrarea zilnică a câte  6 capsule/zi (2.46 gr) cel puţin 4 luni consecutive (recomandăm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului şi după perioada de 4 luni) pentru observarea rezultatelor.

În funcţie de rezultate, dacă acestea sunt pozitive, se recomandă continuarea tratamentului fără pauză, cu aceeaşi doză, până situaţia medicală a pacientului rămâne stabilă timp de 6 luni. După care se recomandă o perioadă de menţinere la doza injumătăţită de înca 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandările de administrare preventivă pentru tot restul vieţii. 

3. Din studiile clinice reiese că s-au administrat între 6 şi 14 gr/zi de TMAZ în tratamentul pacienţilor care suferă de afecţiuni maligne.

Recomandăm administrarea Detoxamin®180 Capsule ca adjuvant în cazurile maligne în doză de 6 capsule/zi cel puţin 6 luni consecutive (recomandăm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului şi după perioada de 6 luni) pentru observarea rezultatelor.

În caz că pacientului i se recomandă efectuarea sedinţelor de chimioterapie, tratamentul cu Detoxamin® poate continua dar se întrerupe cu 2 zile înainte de chimioterapie şi se reia după 2 zile, cu aceeaşi doză.

În funcţie de rezultate, dacă acestea sunt pozitive, se recomandă continuarea tratamentului fără pauză, cu aceeaşi doză, până situaţia medicală a pacientului rămâne stabilă timp de 12 luni. După care se recomandă o perioadă de menţinere la doza înjumătăţită de încă 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandările de administrare preventivă pentru tot restul vieţii.

 
Dacă nu există îmbunătăţiri după primele 4-6 luni de administrare, se renunţă la tratamentul cu Detoxamin®.

Supradoză:

În caz de supradoză poate provoca constipaţii. Acest efect secundar se poate compensa prin reducerea dozajului şi cu o dietă adecvată bogată în fibre. Se recomandă de asemenea consumul a cel puţin 2 Litri de apă pură!

Mod de administrare


Mod de administrare a produse cu Zeolit Activat Detoxamin :

Cel mai bine este să luaţi Detoxamin® pe stomacul gol înainte de mese. În mod ideal ar trebui să fie administrat cu un pahar mare de apă între o oră şi treizeci de minute înainte de a mânca. Dacă nu este posibil să se ia înainte de masă, atunci cea mai bună opţiune următoare este să administraţi la o oră şi jumătate după masă.

Nu au loc interacţiuni cu alte medicamente, dar datorită efectului de absorbţie se recomandă o diferenţa de 2 ore între administrarea produsului faţă de alte medicamente.

Luaţi în mod regulat pe parcursul zilei:

Administraţi în cantităţi similare pe parcursul zilei. Două capsule de trei ori pe zi, funcţionează mai bine decât trei capsule de două ori pe zi şi cu siguranţă mai bine decât luând toate cele şase capsule o dată! 

Combinaţia optimă este pulbere şi capsule împreună:

Detoxamin®180 Capsule încep să lucreze numai după ce au ajuns la nivelul tractului digestiv. Detoxamin®Pulbere de bază are un gust neutru şi începe să lucreze imediat din gură şi esofag şi este deosebit de bun pentru stomac şi digestie. Din acest motiv, vă recomandăm ca cele două preparate să fie administrate în combinaţie în special în cazuri grave precum diabet, hepatită şi cancer.


Consideraţii practice: sfaturi practice pentru a lua Detoxamin®Pulbere de bază ca să economisiţi timp la locul de muncă sau acasă. Puteţi avea la îndemană doza zilnică utilizând un flacon de sticlă de jumătate de litru de apă în care vă amestecaţi doza de Detoxamin®Pulbere de bază. De fiecare dată înainte de a bea doar agitaţi flaconul!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cuvinte cheie, taguri: zeolit, zeolite, zeolitul, zeolit pudra dermatologica, zeolit pudra abraziva, zeolit pudra, micro-zeolit, zeolite pudra detoxifianta, zeolite, zeolit pudra pentru sportivi, tratament cancer cu zeolit, tratament zeolit, despre zeolite, mineral zeolit, pret zeolite, vanzare zeolite, tratament cancer cu zeolite, zeolitul micronizat, zeolitul elimina toxine, beneficii ale zeolitului, zeolitul elimina metale grele, echilibrarea nivelului pH-ului, alcalinitate sanatoasa cu zeolit, detoxifiere cu zeolit, detoxifierea cu zeolit, zeolitul curata colon, detoxifierea organismului cu zeolit, colon cleanse zeolite, sanatate cu zeolit, medicamente de slabit cu zeolit, zeolit detoxifiant, detoxifierea colonului cu zeolit, curatirea colonului cu zeolit, detoxifiere colon cu zeolit, detoxifiant colon cu zeolit, zeolit, produse detoxifiere pe baza de zeolit, detoxifiere naturista cu zeolit, tratament detoxifiere cu zeolit, tratamente de detoxifiere cu zeolit, cura detoxifiere organismului cu zeolit, zeolith, zeoliti, bio zeolith, produse detoxifierea organismului cu zeolit, produse de detoxifierea organismului, cu zeolit tratament detoxifierea organismului cu zeolit, zeolit cancer, zeolite cancer, zeolit medicament, zeolite medicament, zeoliti naturali, clinoptiolit, zeolite cancer, bio zeolit, detoxifierea corpului, cellular zeolite, zeolit celular, zeolit formula as, zeolite mineral, zeolit lichid, zeolit dermatologic, zeolit pentru sportivi, zeolit cosmetic, zeolit ieftin, zeolit capsule, zeolit protect, zeolit capsule, zeolit capsule 125 lei, tratamente cu zeolit, tratamente naturiste cu zeolit, zeolit pentru copii, zeolit pentru adulti, zeolit bolnavi de cancer, zeolit pentru autisti, zeolit romanesc, zeolit american, distributie zeolit import, zeolit detox, eolit, clinoptilolit, clinoptiolit, zeolit medicinal, zeolit farmaceutic, distributie de zeolit, distributie zeolit in plafaruri, distributie zeolit , distributie zeolit Brosteni, distributie zeolit Suceava, distributie zeolit Bucovina, distributie zeolit Viseu de Sus, distributie zeolit Maramures, distributie zeolit Sacele, distributie zeolit Brasov, distributie zeolit Transilvania, distributie zeolit Petrila, distributie zeolit Hunedoara, distributie zeolit Transilvania, distributie zeolit Tismana, distributie zeolit Gorj, distributie zeolit Oltenia, zeolit Cisnadie, distributie zeolit Sibiu, distributie zeolit Transilvania, distributie zeolit Brasov, distributie zeolit Brasov, distributie zeolit Transilvania, zeolit Ciacova, zeolit Timis, zeolit Banat, zeolit Uricani, zeolit Hunedoara, zeolit Transilvania, zeolit Galati, zeolit Moldova, zeolit Novaci, zeolit Gorj, zeolit Oltenia, zeolit Pecica, zeolit Arad, zeolit Crisana, zeolit Baia Mare, zeolit Recas, distributie zeolit Timis, zeolit Banat, distributie zeolit Bucuresti, distributie zeolit Ilfov, distributie zeolit Muntenia, zeolit Saliste, zeolit Sibiu, zeolit Transilvania, zeolit Gheorgheni, zeolit Harghita, zeolit Transilvania, zeolit Însuratei, distributie zeolit Braila, distributie zeolit Muntenia, zeolit Bumbesti-Jiu, distributie zeolit Gorj, zeolit Oltenia, zeolit Zarnesti, zeolit Brasov, zeolit Transilvania, zeolit Petrosani, distributie zeolit Hunedoara, zeolit Transilvania, zeolit Ianca, zeolit Braila, zeolit Muntenia, zeolit Dabuleni, zeolit Dolj, zeolit Oltenia, zeolit Braila, distributie zeolit Braila, zeolit Muntenia, zeolit Oravita, zeolit Caras-Severin, zeolit Banat, zeolit Constanta, zeolit Dobrogea, zeolit Cluj-Napoca, distributie zeolit Cluj, distributie zeolit Transilvania, zeolit Rasnov, zeolit Brasov, zeolit Transilvania, zeolit Negru Voda, distributie zeolit Constanta, distributie zeolit Dobrogea, zeolit Bailesti, distributie zeolit Dolj, zeolit Oltenia, zeolit Targu Jiu, zeolit Gorj, zeolit Oltenia, zeolit Scornicesti, distributie zeolit Olt, distributie zeolit Oltenia, distributie zeolit Covasna, zeolit Covasna, distributie zeolit Transilvania, zeolit Oradea, zeolit Bihor, zeolit Crisana, zeolit Rosiorii de Vede, zeolit Teleorman, zeolit Muntenia, zeolit Sacueni, zeolit Bihor, zeolit Crisana, zeolit Faget, zeolit Gataia, distributie zeolit Timis, zeolit Banat, distributie zeolit Bicaz, distributie zeolit Neamt, distributie zeolit Moldova, distributie zeolit Sangeorz-Bai, distributie zeolit Bistrita-Nasaud, distributie zeolit Transilvania, distributie zeolit Bistrita,

 

 

  REPREZENTANT ENERGETIX 
 ROMANIA 126910 ®
Official Website
0743-019108
Comenzi si informatii
0743-019108 
0761-322003
 
 
 TRANSPORT GRATUIT
 POSTA ROMANA
 Livrare 4- 5 zile
 Ridicare Sediul Postal 
 
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE  
 la domiciliu 24,10 lei
 
 
 
 
 
PRODUSELE  MEGAMIN
INCEPAND CU DATA DE 07/10/2009  TOATE PRODUSELE  MEGAMIN SE VOR DENUMI DETOXAMIN ;MEGAMIN- produs momentan in Croatia , va fi denumit DETOXAMIN (dupa principala caracteristica a mineralului ZEOLIT : de detoxifiere ) si va fi produs in AUSTRIA  .Croatia  nu se afla inca in UNIUNEA EUROPEANA  si din acest motiv oficialii brendului MEGAMIN – au luat hotararea de a produce acest supliment alimentar in AUSTRIA IN CONFORMITATE CU TOATE CERINTELE EUROPENE  
 
PRODUCATOR MEGAMIN 
 Tribomin ltd. Osijek, CROATIA
 
 
PRODUCATOR :  DETOXAMIN  - Panaceo International Active Mineral Production GmbH  Finkensteinerstr. 5, A -9585, Godersdorf, Villach, AUSTRIA
 
PRODUCATOR : DETOXAMIN PUDRA - GINGER D.o.o., AUGUSTA SENOE 3, 10431 SVETA NEDELJA, CROATIA 
 
DISTRIBUITOR EXCLUSIV
ENERGETIX GRUP Franz-Kirsten-str. 1,55411 Bingen Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producator :
Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
Director Feed-uri RSS Romanesti
 
Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
 
 
 
 Reprezentant
Energetix Romania ®
126910
0743019108
0761322003
 
 
 

 WebCrawler Search
 ©2004-2011 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate design by Terapia-Romania.ro 
  CONTACT  PROMOTII  |  FORMULAR COMANDA  |  PAREREA DV.
 
          
Bookmark and Share 
Detoxifierea orgaismului  | STUDII ASUPRA PRODUSELOR DETOXAMIN - ZEOLITULUI NATURAL KLINOPTILOLIT |  CUM SE FACE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU DETOXAMIN - ZEOLIT | CE SUNT RADICALI LIBERI | CAZUISTICA - ZEOLIT-DETOXAMIN-MEGAMIN | MEGAMIN | eliminare toxine (remedii naturale zeolit - megamin) | Tratamente  ficat | Remedii cancer | Diabet - tratament zeolit | Hemoroizi tratament  | Chimioterapie tratament |Bolii gastro-intestinale | Bolii grave - tratament  ... | Reglare PH in sange |  Zeolit - DETOXAMIN - Recomandari | Administrare  DETOXAMIN-SANOVITA | Eliminare stres oxidativ | Imunostimulator DETOXAMIN-SANOVITA |DETOXAMIN- SANOVITA In Boli cancerose | Efecte DETOXAMIN-Megamin | Indicatori Medicali DETOXAMIN | Marturi DETOXAMIN | Neurodermita , psoriazis, inchiderea ranilor, dezinfectant, detoxifiant, auxiliar afectiuni ale pieli  | DETOXAMIN  pudra in : rani, arsuri, dezinfectant mirosuri neplacute, ten acneic |