REPREZENTANT ENERGETIX ROMANIA
DETOXAMIN BASIC - MEGAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TMA PRIN NANOTECHNOLOGIE - ANTIOXIDANT NATURAL 100%
RECOMANDARI Dr. SLAVKO IVKOVIC
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX
MAGNOFLEX SILVER - BANDAJE MAGNETICE TERAPEUTICE CU FIR DE ARGINT
E-FLEX - ANTIOXIDANTI  100% NATURAL
ALKALINE WATER ENERGY NANO FLASK - PRODUCE APA ALCALINA IONIZATA 
 
 Official Website TERAPIA-ROMANIA.RO REPREZENTANT  ENERGETIX ROMANIA
PRODUCATOR COSMETICE SANOVITA PENTRU ENERGETIX  ROMANIA
  Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 

Bun venit la evenimentul SANOVITA de consiliere pentru îngrijirea pielii.

Ca să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră.

Colecţia de cosmetice SANOVITA oferă o îngrijire unică şi complet naturală a pielii

_______________________________________________________________________________

În raportul său, senatorul Edward M.Kennedy îşi exprimă o mare îngrijorare cu privire la viaţa omenească, amintind că produsele cosmetice şi produsele de îngrijire personală conţin substanţe chimice cunoscute a fi cancerigene şi otrăvuri. „Mai ales, acest lucru este inacceptabil şi dovedeşte o lipsă gravă de respect faţă de sănătatea femeilor din America, mai ales a femeilor însărcinate. Este o dovadă de lipsă gravă de respect faţă de pericolele genetice pentru copiii nou-născuţi. Produsele cosmetice sunt întrebuinţate de toată lumea, mult mai mult decât medicamentele pe reţetă, adjuvantele medicale sau produsele biologice. Fie că este vorba de spray de păr, de şampon, ruj de buze, pudră pentru copii, creme, loţiuni de plajă, săpun sau pastă de dinţi, utilizatorii sunt convinşi că este vorba de produse care pot fi folosite în siguranţă. Însă această convingere este mult prea neîntemeiată. Principalele legi federale care reglementează producţia de cosmetice nu au mai fost revizuite din anul 1938. FDA (Food and Drug Administration, instituţia care reglementează segmentul alimentelor, al medicamentelor şi produselor cosmetice) nu are împuternicirea să ceară producătorilor să îşi înregistreze plantele şi produsele. Nu poate cere producătorilor să completeze o bază de date a substanţelor de bază pe care aceştia le folosesc în produsele lor. Nu poate să oblige producătorii să depună rapoarte cu privire la rănile provocate de utilizarea produselor lor cosmetice. Nu poate cere testarea siguranţei produselor şi nici depunerea la agenţie a datelor cu privire la siguranţa utilizării. Nu are dreptul să inspecteze dosarele de producţie. Nu poate să ceară retragerea produselor.

Studiile efectuate cu respectabilii şi imparţialii lucrători în saloanele cosmetice dezvăluie faptul că aceste persoane sunt extrem de sensibile la astm şi la alte boli, care sunt rezultatul expunerii la substanţele chimice din produsele pe care le folosesc... După cum prezintă studiul GAO, „evaluările disponibile ale rănilor cauzate de preparatele cosmetice nu reflectă cu exactitate în ce măsură utilizatorii sunt efectiv expuşi la produse şi substanţe cosmetice otrăvitoare, deoarece simptomele otrăvirilor cronice nu devin neapărat evidente, chiar la luni sau ani de zile după expunere. Rănile indică doar numărul extraordinar de mare al efectelor toxice acute.

_______________________________________________________________________

Substanţele chimice şi sintetice care se utilizează zilnic

Rapoartele spun că peste 125 de compuşi pe care le conţin diferite produse cosmetice şi care se întrebuinţează zilnic sunt cancerigeni, au efecte negative asupra sistemului nostru nervos şi asupra organelor sau provoacă probleme în timpul sarcinii.

De exemplu Factorii de protecţie, de fapt, sunt cancerigeni şi nu este adevărat că stopează dezvoltarea carcinoamelor, căci produc acumularea de pro-caroten în celule. De asemenea, aceste substanţe împiedică absorbţia de raze UV, însă astfel blochează formarea vitaminei D, care este indispensabilă şi care împiedică apariţia multor boli cronice – printre care şi carcinoamele.

De exemplu Propilenul, care se găseşte în majoritatea produselor hidratante, provoacă schimbări la nivelul ficatului şi dăunează rinichilor.

De exemplu Glicerina extrage umiditatea din straturile inferioare ale pielii, astfel accelerând procesul de îmbătrânire.

De exemplu Dioxanul, care există chiar şi în compoziţia unor produse pentru copii, este o substanţă cancerigenă

În fiecare an, din ce în ce mai mulţi copii sunt otrăviţi cu substanţe toxice - inclusiv din produsele de îngrijire – iar astfel de accidente sunt mult mai numeroase decât cele survenite în urma jocurilor cu arme.

FDA (pagina de internet) conţine aproximativ 30.000 de documente cu privire la deteriorări clinice ale pielii cauzate de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii.

_____________________________________________________________________

Ce înseamnă când unui produs i se face reclamă ca produs natural?

Nimic!

Pentru că nu există nici o reglementare legală care să definească ce înseamnă „natural”, astfel că termenul este folosit adesea în mod abuziv.

adesea, astfel de produse conţin substanţe periculoase

cumpărătorul trebuie să fie informat şi conştient

citiţi compoziţia, căci numai aşa puteţi evita substanţele cancerigene şi chimicalele care interferează cu funcţionarea hormonilor şi au un efect dăunător asupra sănătăţii

• dacă nu înţelegeţi ce înseamnă anumite substanţe din compoziţie, cereţi informaţii sau căutaţi pe internet

Sănătatea familiei dumneavostră şi a dumneavoastră depinde de asta

CITIŢI NEAPĂRAT ETICHETA CU COMPOZIŢIA PRODUSELOR!

_______________________________________________________

DE CE ESTE IMPORTANT SA FIE NATURAL ?

ÎNGRIJIREA ŞI FUNCŢIILE PIELII

Pielea primeşte semnale (informaţii) de la produsele şi compuşii cu care o îngrijim; de aceea, este foarte important ca aceste produse să fie naturale şi, ca atare, să nu fie agresive.

Prin folosirea de produse cosmetice NATURALE, în timp, pielea îşi va dezvolta propria inteligenţă şi va stimula procesele de autoregenerare şi de echilibrare a proceselor metabolice.

Prin folosirea de produse sintetice şi chimice (coloranţi artificiali, parfumuri, substanţe industriale, conservanţi, stabilizatori, emulgatori, produse pentru viscozitate...), autoregenerarea normală este încetinită şi se ajunge la o serie de modificări negative atunci când se schimbă produsul.

Procesul natural este împiedicat, iar aceasta creează un dezechilibru.

Substanţele chimice usucă pielea pe termen îndelungat şi îi distrug echilibrul natural.

Cele mai recente cercetări arată o diferenţă între acţiunea substanţelor sintetice şi cea a substanţelor naturale.

________________________________________________________

DE CE SANOVITA?

Sanovita prezintă o nouă viziune şi o nouă idee în ceea ce priveşte produsele cosmetice naturale

Linia este produsă cu ajutorul unei tehnologii protejate şi patentate, fără emulgatori şi compuşi de bază sintetici.

Colecţia de cosmetice Sanovita este naturală, nu conţine substanţe sintetice sau chimice, coloranţi artificiali, parfumuri, substanţe provenite de la animale moarte...

Mulţi experţi de renume internaţional sunt de acord că acest mod de producţie şi această tehnologie prezintă multe avantaje pentru viitor – nu doar în ceea ce priveşte oamenii, ci şi protejarea mediului.

Toţi compuşii colecţiei cosmetice SANOVITA acţionează sinergic,

adică fiecare componentă, prin acţiunea sa, influenţează pozitiv acţiunea celorlalte componente.

Prin folosirea produselor naturale Sanovita, pielea îşi va dezvolta inteligenţa proprie şi se vor declanşa procesele de auto-revitalizare şi regenerare.

Produsele Sanovita conţin mineralul micronizat zeolit, care are o acţiune antioxidantă puternică şi ajută la îndepărtarea radicalilor liberi care influenţează îmbătrânirea.

_______________________________________________________________________

COMPOZIŢIA PRODUSELOR COSMETICE SANOVITA

Compuşii care se folosesc la producerea liniei cosmetice Sanovita La tipurile sensibile de piele, poate apărea o uşoară înroşire şi senzaţia că se întâmplă ceva. Utilizatoarele au descris această senzaţie prin cuvintele, „Este ca şi cum crema ar funcţiona”.

E important să ştim că substanţele pe care le folosim sunt active şi eficiente, însă pe deplin naturale – şi că o astfel de reacţie nu este negativă.

Despre produsele SANOVITA se spune că sunt produse „vii”.

Linia cosmetică SANOVITA oferă o protecţie supremă a celulelor în faţa stresului, cu ajutorul nanotehnologiei şi al unei străvechi experienţe în ceea ce priveşte proprietăţile vindecătoare ale plantelor.

Pielea este alcătuită din 3 straturi, iar fiecare dintre aceste straturi au funcţia lor importantă.

Stratul exterior se numeşte epiderma. Este partea vizibilă a pielii.

______________________________________________________________________

SUBSTANŢE

Seminţele de in se află în compoziţia fiecărui produs SANOVITA.

• seminţele de in conţin mucilagiu, proteine, lecitină şi acid linolenic,

• ajută la eliminarea toxinelor

• mucilagiile din seminţele de in creează o peliculă protectoare complet naturală la suprafaţa pielii,

în acelaşi timp permiţând circulaţia normală a oxigenului prin straturile pielii, de aceea se foloseşte şica şi protecţie la razele UVA şi UVB.

Rădăcină de tătăneasă

• are un conţinut ridicat de alantoină – hormon care (numai dacă este în forma sa originală)

declanşează înmulţirea şi creşterea celulelor pielii şi înnoirea pielii şi a ţesutului subepitelial

• îmbunătăţeşte circulaţia şi schimbul de substanţe.

Microalge

conţin 60% din proteinele complete din plante

beta caroten

fier

vitamina B-12

un acid gras foarte rar întâlnit în stare naturală, GLA

• măresc imunitatea pielii, astfel încât pielea să îşi poată dezvolta propria rezistenţă la factorii

dăunători externi şi să revină la echilibrul ei natural.

__________________________________________________________

ZEOLITUL

Modalitatea patentată de producţie permite ca produsele SANOVITA

să nu conţină substanţe de bază industriale şi nici emulgatori.

Toate produsele din colecţia SANOVITA conţin mineralul vulcanic natural zeolit.

ZEOLITUL este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi şi este conţinut în toate produsele SANOVITA.

Zeolitul este un mineral silicat microporos natural, care, datorită compoziţiei şi structurii sale, reprezintă un schimbător de ioni foarte bun şi are proprietăţi accentuate de absorbţie şi de absorbţie a toxinelor.

Zeolitul care se foloseşte în colecţia cosmetică SANOVITA este rezultatul unui procedeu tehnologic special, prin care se realizează micronizarea particulelor de zeolit, mărirea suprafeţei lor active şi a încărcăturii electrostatice, mărirea capacităţii de transfer de ioni şi astfel, mărirea valorii pH.

Datorită acţiunii sale puternic antioxidante, zeolitul echilibrează şi reglează metabolismul pielii, îndepărtează radicalii liberi şi astfel încetineşte şi împiedică procesul de îmbătrânire a pielii.

Mineralul zeolit tratat special declanşează acţiunea celorlalte substanţe şi începe să acţioneze imediat după aplicarea produsului.

_________________________________________________________

Linia cosmetică SANOVITA oferă o protecţie supremă a celulelor în faţa stresului de oxidare, cu ajutorul nanotehnologiei şi a unei străvechi cunoaşteri a proprietăţilor vindecătoare

Priviţi-vă palmele. Chiar dacă nu vedeţi că se întâmplă ceva, epiderma dumneavoastră este activă în permanenţă. La baza ei se formează mereu celule noi.

Cu preparatele SANOVITA, întreţineţi această creştere şi nu distrugeţi funcţia naturală a pielii,

precum şi a întregului organism.

Cercetări importante au arătat că diferitele tulburări la nivelul pielii

Apar şi ca urmare a unei atingeri necorespunzătoare.

Cu preparatele Sanovita, puteţi fi siguri că i-aţi dat pielii hrana şi îngrijirea de care are nevoie.

De aceea, aveţi grijă de dumneavoastră!

Echipa Energetix-Sanovita

Simply Pure - Lapte Demachiant ; COD : SV-3023-37-euro
Simply Pure - Lapte Demachiant 
 COD : SV-3023
PRET : 37 Euro
Simply Pure - Lapte Demachiant  ; COD : SV-3023
PRET : 37 Euro
 
Lapte demachiant 200 ml
 
Pentru o piele frageda si curata.

Laptele demachiant este bland si usor, potrivit pentru indepartarea machiajului si a impuritatilor de pe fata, de pe gat, dar si din zonele mai sensibile - ochii. Dimineata si seara, aplicati o cantitate mica de lapte demachiant pe un tampon de vata si indepartati cu blandete impuritatile si machiajul. Veti fi surprinsi de actiunea blanda, dar puternica a acestui produs.

Untul decacao (Theobroma Cacao Butter) actioneaza ca emolient, deoarece catifeleaza pielea si o relaxeaza, mai ales in cazul unui ten uscat.

Semintele de in (Linum Usitatissimum Extract) sunt o sursa naturala de acizi grasi esentiali: acizi grasi linolici si linolenici.

Curatire si blandete - exact ce va trebue
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
Energy Pure - Tonic pentru curatare si tonifiere COD : SV-3006-26-euro
Energy Pure - Tonic pentru curatare si tonifiere COD : SV-3006
PRET : 26 EURO
 
 
Energy Pure - Tonic pentru curatare si tonifiere COD : SV-3006
PRET : 26 EURO

Energy Pure

Tonic pentru curatire si tonifiere 200ml


Pentru curatirea, relaxarea si improspatarea pielii. Lotiunea tonica pentru curatire si tonifiere va indeparta in totalitate urmele de lapte si va avea un efect astringent asupra porilor dilatati. De asemenea, improspateaza si calmeaza pielea. Lotiunea tonica este complet naturala si nu afecteaza procesele naturale sau tonusul natural al pielii. Fata, gatul si decolteul trebuie curatate de fiecare data inainte de aplicarea cremei - adica, intr-un proces corect de ingrijire, dimineata si seara. Aplicati lotiunea tonica pe un tampon de vata si curatati fata cu miscari usoare, circulare.
Galbenelele (Calendula) actioneaza binefacator la suprafata pielii, accelereaza circulatia si stimuleaza formarea de noi tesuturi. Hidrateaza pielea.
Sunatoarea (Hypericum Perforatum) , printre multe substante valoroase, contine tanin si hidrocarburi. Calmeaza glandele sebacee hiperactive, fara a afecta echilibrul pielii. Are insusirea unica de a ingriji pielea din interior. Sunatoarea innoieste straturile deteriorate de la suprafata si este eficienta in curatarea pielii cu probleme.
Uleiul esential de lavanda (Lavandula Angustifolia) se foloseste nu numai pentru mirosul frumos, ci si pentru actiunea sa de calmare profunda.
Frumusetea nu e ceva care incepe dimineata si se termina seara. dar ritualul Dumneavoastra cosmetic da.
Incepeti-va ziua cu entuziasm si incheiati-o cu relaxare simtindu-va mereu frumoasa.

Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
All Day Active Care - Crema de zi - COD : SV - 3001-35-euro
 
All Day Active Care - Crema de zi
 COD : SV-3001
PRET : 35 Euro
 
 
All Day Active Care - Crema de zi - COD : SV - 3001
PRET : 35 Euro
 
All day active care
Crema de zi - 50 ml
Crema hidratanta, pentru protectie si ingrijire totala in timpul zilei, Crema de zi este creata pentru a proteja si a ingriji pielea pe durata intregii zile. Este usoara si se absoarbe repede, fiind ideala ca baza pentru machiaj. Crema este de asemenea foarte activa, bogata in plante care  stimuleaza circulatia la nivelul pielii si intensifica e substante „revigorand" astfel pielea. Daca aveti un ten foarte sensibil, este posibil sa simtiti usoare furnicaturi si ca rezultat inroșirea pielii. Aceasta reactie este datorata ingredientelor naturale foarte active si nu datorita chimicalelor. Aceeasi reactie, poate aparea la fiecare tip de ten deoarece pielea difera la suprafata.
Apa nu se mentine prea mult timp in piele, astfel ca pierderile de umiditate trebuie compensate printr-o crema de zi care contine substante menite sa imbunatateasca hidratarea. Crema de zi se foloseste pentru toate tipurile de piele. Se poate aplica si in cu serul hidratant anti-rid.
Uleiul de germeni de grau (Triticum Vulgare) este una dintre cele mai mari surse naturale de vitamina E, dar este si un unguent natural, care are calitatea de a mentine umiditatea in interiorul pielii pe o perioada mai lunga. De asemenea, este un antioxidant natural binecunoscut care incetineste procesul de imbatranire.
Uleiul de macadamia (Ternifolia) se absoarbe extrem de usor si rapid, este bogat in vitamina A, regenereaza celulele si fortifica sistemul imunitar. Contine si vitamina E cu rol in incetinirea procesului de imbatranire. Uleiul de macadamia este foarte eficient si in protectia impotriva radiatiilor UVA si UVB.
O piele sanatoasa si frumoasa, in fiecare zi.
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Profound Luxurious Restore - Crema de noapte COD : SV - 3002-35-euro
 
Profound Luxurious Restore - Crema de noapte  COD :  SV - 3002
PRET : 35 Euro
 
 
 
  Profound Luxurious Restore - Crema de noapte  COD :  SV - 3002
PRET : 35 Euro
 
Profound luxurious restore

Crema de noapte - 50 ml


O combinatie subtila pentru hranire si volum. Crema de noapte este o crema uleioasa, deosebit de hranitoare. Credinta ca persoanele cu pielea grasa trebuie sa foloseasca numai produse usoare fara uleiuri este total gresita, pentru ca, daca nu aplicam ulei, pielea primeste informatia ca trebuie sa secrete si mai multa grasime. O astfel de piele va capata o stralucire nenaturala, fiind uscata in profunzime si grasa la suprafata. De aceea, pielea grasa (la fel ca si cea uscata) trebuie ingrijita in fiecare seara cu o crema de noapte. Crema de noapte este astfel obligatorie, un fel de „must-have"! Substantele sintetice si chimice care se gasesc de obicei in cremele pentru ingrijirea tenului au un efect persistent de uscare, fie ca este vorba de preparate hidratante sau de preparate uleioase. Acesta este si motivul pentru care, in prezent, intalnim din ce in ce mai multe cazuri de boli si dereglari la nivelul pielii. De aceea, aceasta crema de noapte este un dar deosebit pentru pielea Dumneavoastra. In timpul noptii, metabolismul pielii este de pana la opt ori mai rapid decat in timpul zilei, astfel ca este important sa asiguram pielii suficiente substante naturale si hranitoare, pentru ca, dimineata, aceasta sa straluceasca revigorata si proaspata. Crema de noapte se aplica pe fata, darsi pe pleoape, pe gat si pe decolteu. Ar fi ideal sa dedicam acestei operatiuni cam 1 -2 minute si sa masam crema cu miscari usoare, circulare.
Uleiul de samburi de caise (Prunus Armeniaca)

ingrjieste perfect pielea uscata, fara vlaga, obosita si lipsita de vitalitate. Catifeleaza pielea, regenereaza celulele, mentine hidratarea si stimuleaza transferul de substante.
Uleiul de luminita de noapte contine acizi grasi esentiali, care regleaza secretia glandelor sebacee, stimuleaza transferul de substante si redau elasticitatea pielii.
In fiecare seara, un ritual pe care nu il vede nimeni;

In fiecare zi o stralucire pe care o vede toata lumea!
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anti Stress Supercare - Crema regeneratoare - COD : SV- 3004-38-euro
Anti Stress Supercare - Crema regeneratoare - COD : SV- 3004
PRET : 38 Euro
 
 
 
Anti Stress Supercare - Crema regeneratoare - COD : SV- 3004
PRET : 38 Euro
Anti-Stress Supercare

Crema regeneratoare - 50ml


Regenerare absoluta pentru pielea obosita si lipsita de vitalitate.
Crema regeneratoare este creata pentru pielea cu impuritati, obosita si in general pentru pielea cu probleme; in astfel de cazuri, se foloseste pentru ingrijirea zilnica, in locul cremei de zi. Crema se aplica pe pielea curatata in prealabil cu lotiune tonica. Crema este bogata in substante active si contine o concentratie mai mare de zeolit, care este un detoxifiant si un antioxidant puternic. Pe langa crema regeneratoare, folositi si crema de noapte pentru ingrijirea de noapte. Desi crema regeneratoare este creata pentru pielea cu probleme, se poate folosi in fiecare zi ca ingrijire suplimentara, si pentru pielea normala. Datorita compozitiei complet naturale, crema nu are restrictii de utilizare.
Mineralul micronizat zeolit

detoxifica, stimuleaza regenerarea celulelor si transferul rapid de substante, astfel incat aprovizioneaza celulele si tesuturile cu energia necesara.
Uleiul de masline (Olea Europea) este bogat in vitamine, betacaroten si antioxidanti, improspatand, hranind si regenerand pielea.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza Gabra) are actiune antiseptica si antibacteriana.
Un lux simplu, pentru 24 de ore de regenerare intensiva.
Pentru o piele puternica din interior si proaspata la exterior.
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
 
 
 
 
 
Academy Hydra Complete - Ser hidratant anti-rid - COD : SV-3005-39-euro
 
Academy Hydra Complete - Ser hidratant anti-rid  - COD : SV-3005
PRET : 39 Euro
 
 
 
 
 
 
 
Academy Hydra Complete - Ser hidratant anti-rid  - COD : SV-3005
PRET : 39 Euro
 
Academy Hydra Complete

Ser hidratant anti-rid -50ml

Formula hidratanta pentru un aspect mai tanar!

Serul hidratant anti-rid asigura o hidratare suficienta intinpul zilei si al noptii. Este excelent ca baza pentru celelalte creme de zi, de noapte, regeneratoare sau antirid. Serul este unic deoarece contine alga wakame, bogata in protein, aminoacizi si vitamine ce redau elasticitatea pielii, regenereaza celulele si revitalizeaza pielea dumneavoastra.

Dupa aplicarea serului trebuie sa asteptati cateva minute inainte de a aplica crema pe care o alegeti.

Alga marina wakame este bogata in proteine, aminoacizi si vitamine care au ca rezultat regenerarea celulelor pielii, astfel reducandu-se vizibil ridurile existente.

Uleiul de morcov este bogat in betacaroten, minerale si vitamine A si E. Este excelent pentru tratarea pielii uscate, hidratand-o.

Combinatia excelenta pentru o piele mai tanara, impunatoare si rezistenta!
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
 
 
 
Pro Youth Nutrience - Crema anti-rid - COD : SV - 3015 
 
 
Pro Youth Nutrience - Crema anti-rid - COD : SV - 3015
PRET : 38 Euro
 
 
Pro Youth Nutrience - Crema anti-rid - COD : SV - 3015
PRET : 38 Euro
 
Pro Youth Nutrience

Crema anti-rid -50 ml

Crema anti-rid este creata pentru a impiedica aparitia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente si se poate combina cu crème de zi sau de noapte. Crema anti-rid se aplica pe zonele unde pielea este sensibila- cum ar fi in jurul ochilor, pe gat si decolteu, in jurul ochilor. Preparatele sunt naturale si sigure iar pielea dumneavoastra merita acest rasfat.

Crema este destinata ingrijirii de noapte, pentru ca pielea se odihneste cel mai bine si produce hormonii care ii refac elasticitatea.

-Mineralul micronizat zeolit - megamin este un antioxidant natural, care impiedica imbatranirea prematura a pielii si amana semnele de imbatranire; contribuie la prelungirea vietii celulei inainte ca ea sa se divida; antioxidantii actioneaza asupra elasticitatii pielii, legandu-se de radicalii liberi, astfel ca stresul oxidant este redus la minim.

-Uleiul de germeni de grau este bogat in hidrocarburi, proteine, lipide si hormoni; de asemenea contine din abundenta vitamina A pentru crestere, Bl pentru stimularea circulatiei, B2 pentru schimbul accelerat de substante, C pentru formarea de sange, precum si B3, B6, D si E; toate aceste substante vor furniza pielii nutrientii necesari pentru a arata ingrijita si stralucitoare; acest ulei este si un puternic antioxidant.

-Uleiul de macese contine acizi grasi esentiali, vitamine si minerale care au un efect benefic asupra refacerii pielii, mai ales asupra pielii prematur imbatranite.

-Uleiul de susan inmoaie suprafata pielii si ii furnizeaza acesteia substante nutritive.
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tonic reparator pentru tenul cu impuritati si cu probleme - COD : SV - 3019-26-euro
 
 
  Tonic reparator pentru tenul cu impuritati si cu probleme - COD : SV - 3019
PRET : 26 Euro
 
 
 
 
 Tonic reparator pentru tenul cu impuritati si cu probleme - COD : SV - 3019
PRET : 26 Euro

Tonic reparator pentru tenul cu probleme

200ml


Primul pas in ingrijirea tenului cu impuritati si cu probleme este curatirea. Repair-tonic contine plante medicinale care tonifica pielea, ajuta la curatirea in profunzime a porilor si impiedica dezvoltarea de noi procese inflamatorii. Tonificarea si curatirea tenului vor permite o absorbire mai rapida si mai buna a cremei Repair si a pudrei pentru piele - Detoxamin.
Patlagina (Plantago Lanceolata)

ajuta la diminuarea secretiei de sebum si chiar a puroiului. Dereglarile la nivelul pielii care provoaca secretia marita de sebum sunt in general, aceleasi ca si cele care produc acneea iar patlagina are un efect pozitiv in sensul eliminarii actori cauzatori.
Ghimbirul (Zingiber Officinalis) este o planta ale carei calitati sunt indispensabile in tratarea pielii cu probleme. Are posibilitatea de a extrage toxinele din piele, curatand astfel in profunzime porii imbacsiti. Ajuta la extragerea puroiului din straturile profunde ale pielii, din derma, catre suprafata.
 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
 
 
 
 
 
Crema-Reparatoare-(Repair)-pentru-pielea -cu-impuritati-si -cu-probleme - COD -SV- 3018-38 euro
 
Crema Reparatoare (Repair) pentru pielea cu impuritati si cu probleme - COD :  SV- 3018
   PRET : 38 Euro
 
 
 
 
Crema Reparatoare (Repair) pentru pielea cu impuritati si cu probleme - COD :  SV- 3018
   PRET : 38 Euro
 
Crema Reparatoare (Repair) pentru pielea cu impuritati si cu probleme

50 ml

Crema Reparatoare pentru pielea cu impuritati contine plante care actioneaza benefic in curatirea in profunzime a tenului, neafectand functionarea glandelor din tesuturile subdermale. Dupa aplicare, crema va ramane pe piele, avand astfel o actiune mai puternica si mai de durata; este important ca ea sa fie folosita dupa curatirea cu lotiunea tonica reparatoare, atunci cand porii sunt curatati. Crema este hidratanta si potrivita pentru ingrijirea in timpul zilei.
Inul (linum usitatissimum) contine mucilagii, proteine, lecitina si acid linoleic. Are actiune calmanta in procesele inflamatorii si asupra pielii iritate.

Mucilagiul de in creeaza o pelicula protectoare naturala pe piele, care permite fluxul normal de oxigen, echilibrand astfel secretia de sebum. Propolisul este un antibiotic natural binecunoscut. Are actiune antivirala, antiseptica si antibacteriana, necesara pentru prevenirea si eliminarea acneei. Propolisul curata porii, echilibreaza pielea si opreste rapid procesele inflamatorii.

Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
 Masca crema pentru curatirea si reimprospatarea pielii - COD : SV- 3025-32-Euro
 
 
Masca crema pentru curatirea si reimprospatarea pielii - COD : SV- 3025
PRET : 32 Euro
 
 
 
 Masca crema pentru curatirea si reimprospatarea pielii - COD : SV- 3025
PRET : 32 Euro

Masca crema pentru curatirea si reimprospatarea pielii

50 ml

Naturalete irezistibila!

Masca crema de la SANOVITA este conceputa pentru a curate porii, pentru a calma si a reda tonusul pielii inflamate si pentru a o reimprospata. Contine substante biologic active natural, cum ar fi argila, care este bogata in minerale si restrange porii, uleiuri esentiale de lavanda si musetel,care calmeaza inflamatia si totodata reimprospateaza tenul.

Masca crema SANOVITA in primul rand echilibreaza glandele sebacee, care secreta grasimee, datorita laptisorului de matca continut, fiind un bun aliat in lupta cu acneea, fara sa usuce pielea. Hidrateaza profund si este potrivita in ingrijirea tuturor tipurilor de piele, indiferent de conditia in care se afla acestea.

Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
 Biology Soft Skin - Lotiune hidratanta pentru corp Cod : SV - 3010-37-Euro
 
 Biology Soft Skin - Lotiune hidratanta pentru corp Cod : SV - 3010
PRET : 37 Euro
 
 
 
 
 Biology Soft Skin - Lotiune hidratanta pentru corp Cod : SV - 3010
PRET : 37 Euro

Biology Soft Skin

Lotiune hidratanta pentru corp - 200ml


Compozitie hidratanta pentru o piele plina de vitalitate, catifelata si bine hranita.
Lotiunea hidratanta pentru corp se foloseste zilnic dupa baie sau dus. Ofera pielii suficienta hidratare si suficienta grasime, fara sa lase urme grase pe haine. Se aplica usor si se absoarbe repede, fara sa va necesite prea mult timp. Componentele alese din plante vor asigura o hidratare suficienta pe durata intregii zile.
Uleiul de migdale (Prunus Dulcis)
este bogat in minerale si in vitaminele A, Bl, B2, B6, E precum si in acizi grasi minerali esentiali. Hraneste si relaxeaza pielea; se absoarbe bine.
Micro alga Spirulina (Spirulina Platensis) este bogata in proteine si vitamine. Regenereaza foarte eficient celulele obosite si lipsite de vitalitate ale pielii, are actiune puternic antioxidanta, imbunatateste elasticitatea si face pielea sa arate mai tanara. Uleiul de seminte de pomello (fruct exotic asemanator cu grapefruit-ul) este un ingredient natural antibacterian si antiviral. Este eficient impotriva inflamatiilor. Ofera pielii protectia si hidratarea necesara. Ylang-Ylang (Cananga Odorata) are un miros deosebit de placut, care relaxeaza atat pielea, cat si spiritul.
E pur si simplu iubire.

Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luxurious Skin Forming - Emulsie uleioasa - COD : SV - 3011-39-EURO
Luxurious Skin Forming - Emulsie uleioasa - COD : SV - 3011
PRET : 39 Euro
 
 
 
 
Luxurious Skin Forming - Emulsie uleioasa - COD : SV - 3011
PRET : 39 Euro
Luxurious Skin Forming

Emulsie uleioasa - 200ml

Compozitie uleioasa bogata pentru pielea matura si uscata!

Emulsia uleioasa contine compusi care hranesc si ingrijesc pielea dumneavoastra in profunzime. Este excelenta pentru pielea uscata si crapata, iar rezultatele se vad chiar dupa prima utilizare. Emulsia uleioasa este perfecta si pentru masaj, in ingrijirea profesionala.

Daca lotiunea hidratanta de corp este recomandata pentru ingrijirea zilnica, emulsia uleioasa se va folosi de 2-4 ori pe saptamana, dar se poate folosi si in fiecare zi in functie de gradul de uscare al pielii. Pielea devine catifelata si moale. Intr-adevar, veti observa diferenta!

Ca sa te simti absolute confortabilin pielea ta!

Daca aveti pielea capului foarte uscata sau problem cu scalpul, aplicati emulsia uleioasa, masati si lasati sa actioneze cel putin o ora sau peste noapte. Spalati apoi cu sampon (de cateva ori, ca sa indepartati grasimea). Veti vedea si veti simti rezultatele inca de la prima utilizare. Nu are restrictii de utilizare.

Uleiul de masline - are actiune puternic antioxidanta. Nu numai ca hidrateaza pielea, dar ii si mentine hidratarea in timp indelungat.

Uleiul de susan - fragezeste si relaxeaza suprafata pielii.

Uleiul de Jojoba - hidrateaza pielea si o face neteda si moale.

Extrasul de radacina e ghimbir - elimina toxinele si intensifica transferul de substante in tesuturile pielii.

Nu are restrictii de utilizare.

 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bio-Slim-Intensive-Formula - Lotiune-anticelulitica - COD -SV - 3013- 38-euro
 
Bio-Slim-Intensive-Formula
 - Lotiune-anticelulitica
 - COD -SV - 3013- 38-euro
 
 
 
 
 
 
Bio Slim Intensive Formula - Lotiune anticelulitica - COD : SV - 3013
PRET : 38 euro

Bio Slim Intensive Formula

Lotiune anticelulitica - 200 ml


Tratament intensiv pentru reducerea celulitei. Lotiunea impotriva celulitei este creata pentru impiedicarea si inlaturarea celulitei. Lotiunea trebuie masata prin miscari circulare pe zonele critice - cel mai adesea, aceste zone sunt coapsele, picioarele si abdomenul. Se recomanda folosirea dupa dus si se poate combina cu lotiunea de corp sau cu emulsia uleioasa. Contine suc de radacina de ghimbir, care accelereaza circulatia, astfel descompunand si „topind" straturile de celulita.
Extractul de radacina de ghimbir (Zingiber Officinalis)
indeparteaza toxinele din piele, este agresiv fata de celulita si stimuleaza circulatia sangelui, astfel ajutand la indepartarea celulitei. Exista nenumarate studii potrivit carora sucul de radacina de ghimbir „topeste" acest aspect de coaja de portocala.
Extractul de iedera (Hedera Helix) are proprietatea specifica de a indeparta surplusul de apa, astfel reducand acumularile de grasime.
Scortisoara (Cinamomum Cassia) topeste grasimea acumulata sub piele. Este un mijloc rapid si eficace de lupta impotriva celulitei, in timp ce impactul asupra pielii este foarte bland.
O atingere puternica si blanda a naturii, cu rezultate spectaculoase.
Pana la 60% din tot ce aplicam pe piele ajunge in sangele nostru (in aproximativ 6 minute). De aceea, e important sa stim ca produsele cosmetice pe care le folosim nu contin substante toxice, cancerigene si in general daunatoare. Tocmai in aceasta consta unicitatea colectiei noastre, deoarece in produse folosim exclusiv substante naturale si producem preparate cu ajutorul unei tehnologii protejate si patentate.
Suntem atenti intotdeauna la calitate si producem exclusiv la comanda, astfel ca produsele noastre sunt intotdeauna proaspete si isi pastreaza proprietatile active
.

 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 
 
 
Crema de maini- COD : SV - 3016-30-euro
 
 
Crema de maini- COD : SV - 3016
PRET : 30 Euro
 
 
 
 
Crema de maini- COD : SV - 3016
PRET : 30 Euro
 
Crema de maini - 100 ml

Crema de maini trebuie aplicata de mai multe ori pe zi, dupa necesitati. Pielea mainilor este deosebit de sensibila si trebuie sa i se asigure o ingrijire si o protective suplimentara.

De obicei dam foarte multi bani pe produsele pentru fata, in timp ce pentru maini folosim resturile. Stim ca pielea mainilor tradeaza varsta si acest lucru nu se poate schimba prin nici o interventie cosmetic. De aceea echipa noastra a creat o crema de foarte buna calitate, bogata in cele mai bune uleiuri de plante si minerale, pentru a asigura mainilor o ingrijire si o protectie completa la cel mai inalt nivel.

De asemenea experienta a demonstrate ca prin intrebuintarea regulate a acestui preparat se indeparteaza pistruii si diferitele dereglari de pigmentare a pielii.

 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 Sanovita Baby Cream - COD : SV - 3024-28-Euro
 
 Sanovita Baby Cream -
COD : SV - 3024
PRET : 28 euro
 Sanovita Baby Cream - COD : SV - 3024
PRET : 28 euro
 
 
 
Sanovita Baby Cream - 100 ml

Pielea nou nascutului reprezinta primul contact cu lumea. Este de 5 ori mai subtire decat a unui adult.

"Baby Cream" este mai mult decat crema obisnuita folosita pentru pielea iritata de sub scutece. Plantele din compozitie au fost atent selectionate, astfel incat sa hraneasca si sa protejeze pielea moale a bebelusului Dumneavoastra.

 
Producator : Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia 
 
 
 
 

 

 
 
  REPREZENTANT ENERGETIX 
 ROMANIA 126910 ®
Official Website
0743-019108
Comenzi si informatii
0743-019108 
0761-322003
 
 
 TRANSPORT GRATUIT
 POSTA ROMANA
 Livrare 4- 5 zile
 Ridicare Sediul Postal 
 
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE  
 la domiciliu 24,10 lei
 
 
 
 
 
PRODUSELE  MEGAMIN
INCEPAND CU DATA DE 07/10/2009  TOATE PRODUSELE  MEGAMIN SE VOR DENUMI DETOXAMIN ;MEGAMIN- produs momentan in Croatia , va fi denumit DETOXAMIN (dupa principala caracteristica a mineralului ZEOLIT : de detoxifiere ) si va fi produs in AUSTRIA  .Croatia  nu se afla inca in UNIUNEA EUROPEANA  si din acest motiv oficialii brendului MEGAMIN – au luat hotararea de a produce acest supliment alimentar in AUSTRIA IN CONFORMITATE CU TOATE CERINTELE EUROPENE  
 
PRODUCATOR MEGAMIN 
 Tribomin ltd. Osijek, CROATIA
 
 
PRODUCATOR :  DETOXAMIN  - Panaceo International Active Mineral Production GmbH  Finkensteinerstr. 5, A -9585, Godersdorf, Villach, AUSTRIA
 
PRODUCATOR : DETOXAMIN PUDRA - GINGER D.o.o., AUGUSTA SENOE 3, 10431 SVETA NEDELJA, CROATIA 
 
DISTRIBUITOR EXCLUSIV
ENERGETIX GRUP Franz-Kirsten-str. 1,55411 Bingen Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producator :
Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
Director Feed-uri RSS Romanesti
 
Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
 
 
 
 Reprezentant
Energetix Romania ®
126910
0743019108
0761322003
 
 
 

 WebCrawler Search
 ©2004-2011 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate design by Terapia-Romania.ro 
  CONTACT  PROMOTII  |  FORMULAR COMANDA  |  PAREREA DV.
 
          
Bookmark and Share 
Detoxifierea orgaismului  | STUDII ASUPRA PRODUSELOR DETOXAMIN - ZEOLITULUI NATURAL KLINOPTILOLIT |  CUM SE FACE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU DETOXAMIN - ZEOLIT | CE SUNT RADICALI LIBERI | CAZUISTICA - ZEOLIT-DETOXAMIN-MEGAMIN | MEGAMIN | eliminare toxine (remedii naturale zeolit - megamin) | Tratamente  ficat | Remedii cancer | Diabet - tratament zeolit | Hemoroizi tratament  | Chimioterapie tratament |Bolii gastro-intestinale | Bolii grave - tratament  ... | Reglare PH in sange |  Zeolit - DETOXAMIN - Recomandari | Administrare  DETOXAMIN-SANOVITA | Eliminare stres oxidativ | Imunostimulator DETOXAMIN-SANOVITA |DETOXAMIN- SANOVITA In Boli cancerose | Efecte DETOXAMIN-Megamin | Indicatori Medicali DETOXAMIN | Marturi DETOXAMIN | Neurodermita , psoriazis, inchiderea ranilor, dezinfectant, detoxifiant, auxiliar afectiuni ale pieli  | DETOXAMIN  pudra in : rani, arsuri, dezinfectant mirosuri neplacute, ten acneic |